Aktuelnosti

Želite li i Vi da predstavite proizvode u rubrici Prodavnica?

Osluškivanjem Vaših potreba kada je u pitanju oglašavanje i predstavljanje delatnosti na odgovarajući način, odlučili smo da Vam ponudimo novi vid saradnje. Radi se o novom vidu oglašavanja, tačnije prodaji Vaših proizvoda putem sajta klikdovencanja.com u novoj rubrici napravljenoj za tu specijalno namenu – Prodavnica.

Rubrika Prodavnica se nalazi na jednoj od udarnih pozicija na sajtu, da bi na taj način privukla što više posetioca sajta. Koncipirana je tako da ćete imati mogućnost da u svom, zasebnom članku predstavite svoje proizvode ili usluge kroz tekst, fotografije i video na YouTube-u.

Mladenci će se jednim klikom na Prodavnicu moći da pogledaju Vašu ponudu i naprave odabir i kupovinu neophodnih stvari tokom pripreme za svadbu.

Ova rubrika je posebno pogodna za one koji bi želeli da izlože svoje unikatne i ručno rađene proizvode za koje se još uvek ne zna dovoljno na našem tržištu.

Zašto prodavati putem rubrike Prodavnica???

Zato što imate jedinstvenu mogućnost da na najbrži mogući način dođete do velike baze potencijalnih kupaca, odnosno posetilaca sajta klikdovencanja.com!

Ako želite da predstavite Vaše proizvode baš u ovoj rubrici, kontaktirajte nas na >>>>> klikdovencanja@gmail.com ili putem poruke na fejsbuk stranici Klik Do Venčanja

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*