Aktuelnosti

5 saveta za savršenu frizuru za venčanje

Znamo svi koliko je frizura važna, a posebno tog dana kada ste mlada, a to znači u centru pažnje i zvanica i fotografa i mladoženje. 🙂

Osim o tome koje nam se dopadaju, a koje ne, o frizurama ne znamo mnogo, ali zato znamo kome treba da se obratimo kada su one pitanju pa smo zatražili par profesionalnih saveta od Tatjane Ivanović. Vama preporučujemo da posetite frizerski studio “Opposite”, a naravno i fejsbuk stranicu Opposite Tatjana Ivanovic.

frizura-za-vencanje

~frizerski studio Opposite~

frizura-za-mladu

~frizerski studio Opposite~

***1***Savet koji važi za mladu, ali i kumu, deveruše i sve ostale prisutne dame. Kosa pre svega mora biti negovana, a to se ne postiže jednim dolaskom na probu frizure. Da bi kosa izgledala zdravo i sjajno, mora se negovati konstantno. Svakako da postoje i tretmani posle kojih se vrlo brzo mogu videti rezultati i sa kojima možete nastaviti i nakon venčanja.

elegantna-pundja

~frizerski studio Opposite~

***2***Kada je u pitanju frizura, mnoge mlade misle da tog dana treba da izgledaju potpuno drugačije pa onda odabiraju frizure koju inače nisu njihov stil. A treba da bude upravo suprotno. Najvažnija stvar kada je frizura za mladu u pitanju jeste da ne menjate sebe do neprepoznatljivosti!

frizura sa velom

~frizerski studio Opposite~

***3***Proba frizure je odlična prilika da porazgovarate sa frizerom o tome kakvu ste frizuru zamislili i da naravno prepustite i njemu/njoj da da neke svoje predloge uzimajući u obzir vaš oblik lica, dužinu i volumen kose. Preporučljivo je da je zakažete nedelje ili dve pre venčanja da bi ostalo dovoljno vremena ako je potrebno napraviti još neke promene tipa bojenje kose ili izvlačenje pramenova.

svecana-frizura

~frizerski studio Opposite~

***4***Mladina kosa NE mora biti duga! Nemojte biti u iskušenju da stavite umetke ako to nije vaš stil. I sa kratkom kosom se mogu napraviti podjednako lepe i romantične frizure.

frizura-za-svadbu

~frizerski studio Opposite~

***5***Ne zaboravite da ponesete fotografiju venčanice! Najvažniji faktor koji treba uzeti u obzir je dekolte haljine koji diktira da li bi frizura trebalo da bude podignuta ili puštena. Zatim tu su i neki veliki detalji u samom modelu haljine kao što je na primer haljina na jedno rame, a treba voditi računa da se detalji u kosi uklapaju sa onim na venčanici.

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.