Aktuelnosti

Ljubavni horoskop od 17.09.2013. do 01.10.2013.

horoskop

~ Neda će nam pisati o tome šta nas očekuje na polju ljubavi, a za izradu ličnog horoskopa možete je kontaktirati preko njene fejsbuk stranice Astrology by Neda. ~

OVAN

U emotivnom smislu Ovnove očekuje dosta težak mjesec. Mnogi od vas se nisu oporavili od rana iz prošlosti, pa bi najbolje bi bilo da ne ulazite u nikakve nove odnose, jer vam neće donijeti ništa dobro. Ono koji su zauzeti mogli bi biti povrijeđeni od strane partnera i time se povući u sebe te ograditi od okoline.

BIK

Bikovima slijedi fantastičan mjesec, naročito slobodnim pripadnicima znaka. Očekuje vas rađanje nove ljubavi ili emotivna ponuda za ulazak u novu vezu. Možete upoznati nekoga sa kim ćete odmah osjetiti bliskost i emocije. Zauzeti mogu biti iznenađeni prosidbom ili trudnoćom. Kako god bilo, obnovite svoju ljubav.

BLIZANCI

U ljubavi ovog mjeseca možete očekivati jako dobru stabilizaciju. Mnogi muškarci upoznat će ženu svog života ili barem partnericu sa kojom mogu ostvariti stabilnu i dugotrajnu vezu. Dame će uživati u sebi, osjećati se poželjno i dobro u svojoj koži, udvarača će biti, ali vaš visok prag, ovog mjeseca, najčešće će vas ostaviti u uživanju u sebi i ponekim seksualnim odnosima koji će biti kvalitetni.

RAK

U ljubavi mnogi slobodni Rakovi imaju priliku za zanimljive izlaske i susrete sa osobama koje im se sviđaju. Vrijeme je da pozovete u izlazak osobu koju već duže vrijeme želite, jer bi vam se moglo posrećiti. Veze iz prijateljstva, također su moguće. Zauzeti mogu obnoviti svoje veze, zaručiti se ili odlučiti na venčanje. Oni koji su u nedefiniranim vezama imaju sve šanse da oforme svoje odnose službeno.

LAV

Možete očekivat da će partner biti previše zaokupljen poslom, a manje pažnje obraćati na vas. To će vam smetati, no sjetite se da netko mora i zaraditi ono što vi trošite. Slobodni pripadnici znaka mogu upoznati zanimljivu osobu preko posla ili se spetljati sa svojim nadređenim. Jarčevi, Djevice i Bikovi su vam najpogodniji partneri ovog mjeseca.

DEVICA

U ljubavi mnoge Djevice očekuje mjesec emotivne transformacije. Mnogi će razmišljati o svojim partnerima koji će otputovati. Kad vas tuga obuzme, sjetite se da svaki put nosi i mogući povratak. Neki će i putovati u posjetu partneru ili se vraćati iz nje. Veze koje su teške i u kojima ste zlostavljana strana ovog mjeseca mogu doći do kulminacije. Vrijeme je da odete iz takvih odnosa dok nije kasno.

VAGA

Na ljubavnom planu za mnoge Vage vrlo je važan mjesec. Mnogi od vas spojit će se sa svojom srodnom dušom i započeti životno važne veze, koje imaju tendenciju da traju i da budu stabilne. Spiritualna povezanost sa partnerom ili partner sa kojim će odnos bit pun duhovne snage i učenja, sudbinski susreti i ono što ste dugo željeli, sada ima moć da se ostvari. Ono u što duboko vjerujete možete i doživjeti. Mnogi će uploviti i u bračnu luku.

ŠKORPIJA

U ljubavi će najveći značaj za vas imati osobe rođene u vatrenim znakovima: Ovan, Lav ili Strijelac. Žene će poželjeti biti malo same, ali i više će biti raspoložene za strasne avanture, a ni udvarača neće nedostajati. Muškarci bi se mogli uplesti u jedan vatren odnos sa ženom koja je dosta dinamična, neovisna, hrabra, maštovita i nepredvidljiva. Iz prva će to biti seksualna avantura, no kasnije ko zna.

STRELAC

Puno strasti, sreće i pozitivne energije bit će uključeno u vašem ljubavnom životu. Mnogi od vas postati će popularni i primijetiti kako se ljudi oko vas sakupljaju. Bit ćete centar svih događanja i osjećati se fenomenalno. Odnosi će se popraviti, sve što vam je bilo do sada nejasno, dobit će jasne okvire, a mnogi odnosi će doći i do zvaničnoga statusa. Jedan Lav bi vam mogao biti zanimljiv.

JARAC

U ljubavi ćete se prkositi. Još uvijek ste emotivno vezani za jednu osobu i premda će udvarača biti oko vas dovoljno, vi nećete obraćati pažnju na njih. Nezadovoljstvo i apatija u odnosima, pomalo dosada može ugroziti odnose pa, umjesto da mislite kako aktiviranje strasti i ljubavi nije vaš posao i da to treba napravit partner, aktivirajte se sami. Bit ćete dovoljni sami sebi većinu mjeseca.

VODOLIJA

Mnogi Vodenjaci ući će u sukobe sa svojim partnerima. Neki zbog ega partnera ili svog, a neki zbog utjecaja okoline. Moguće da je u vašem odnosu više osoba od vas i partnera. Kontrolirajte svoje seksualne apetite, ako već imate potrebu, dogovorite sa partnerom neke orgije, bolje da ste u tome oboje nego da vas partner zatekne samog sa još nekime. Bit ćete frustrirani. Slobodni će se naći na meti mnogih obožavatelja koji će se doslovno boriti za vas.

RIBE

Stvari će napokon sjesti na svoje mjesto i razmjena emocija sa partnerom bit će fluidna. Bitno je da pokažete malo strpljenja i razumijevanja za drugu stranu. Kompromisi i razgovori su najjače oružje u ovakvim odnosima. Spiritualna povezanost sa partnerom je, također, naglašena. Naučit ćete lekciju primanja i davanja, i radite to nesputano. Otpustite svoje blokade. Ako vidite da se druga strana trudi, popustite malo, isplatit će vam se na kraju, jer ćete osjetiti ispunjenost.

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.