Aktuelnosti

Jahta za luksuzno proživljene momente – prosidba, momačko, devojačko, svadba, godišnjica…

iznajmljivanje-jahte-za-proslave

Predlagali smo i predlagali… Koja to sve mesta mogu biti pogodna za prosidbu, za proslavu momačke ili devojačke večeri, na kojim mestima vaša svadba može biti jedinstvena i nezaboravna, gde da se slikate posle venčanja… Otvoreni, zatvoreni prostori, moderni, tradicionalni, bajkoviti, neočekivani, atmosferični na ovaj ili onaj način… Javni, privatni, veliki, mali, sa prenoćištem, sa mogućnošću dislociranja…

I sad dolazimo do nečega, pa i ne toliko novog ne toliko neočekivanog, ali nadasve atraktivnog i što je interesantno, pristaje mu većina prethodno pobrojanih atributa. 

Pretpostavimo sledeće: imate veliku tremu pri pomisli na momenat kada treba da zaprosite devojku. Ili želite da izvedete nešto potpuno neočekivano, specijalno. Ova voli luksuz. Ili voli reku. Ili je beskrajno romantična. Svejedno. Kako možete biti sigurni da ćete imati sav mir ovog sveta da se skoncentrišete bez mogućnosti da vas neko prekine, odvuče pažnju, uništi vaše iznenađenje itd. a da pri tome to bude ekstra romantično mesto na kom imate i svu udobnost i sve uslove kako za romantiku, tako i za slavlje? Jednostavno – tako što se opredelite da to učinite na jahti, gde ćete biti sami vas dvoje (skiper će biti nevidljiv to je sigurno 😀 ) ili još neko ko učestvuje u planu. 

Želite da se venčate na vodi? Želite da proslavite kompletnu svadbu na vodi ili ćete nakon samog čina venčanja doploviti do nekog od splavova na kome će se održati proslava? Jednostavno – jahta! 🙂 Taj dolazak, naročito ako je većina zvanica već na mestu događaja, će biti jednostavno grandiozan. 

Želite da proslavite momačko ili devojačko veče na atraktivnom mestu na kom niko neće moći da vidi koliko se ludirate? Opet – jahta. Ovu priču ne bih širila, verujem da je svima mašta dovoljno bujna kada su ovakve prigode u pitanju. 😀

Engagement shooting, pre-wedding shooting, wedding shooting, maternity shooting i bilo koji drugi “shooting”. 😀 Fotke sa jahte će biti prelepe bile dnevne ili noćne, možete promeniti koliko god želite ambijenata, omogućava uključivanje određenih tema u sve to… 

Kad ogladnite, onda se polužite keteringom oko čije organizacije se možemo dogovoriti kao i oko nekih drugih posebnih zahteva, to imajte na umu.

Ovo je prostor za vaše specijalne trenutke i mi smo toga svesni i spremni da se oko svega potrudimo, a na vama je da pozovete >>> 069/33-51-863

Predlažemo da prvo pogledate kako je izgledalo jedno fenomenalno devojačko veče (samo klik na link) >>> Milino devojačko veče, a onda da se vratite na priču koja je u nastavku, o svemu što vam predlažemo kad je ova jahta u pitanju.

 ***

Mesto vaše proslave čeka na vas, manja kašnjenja su dozvoljena 😀 a onda pokret.

iznajmljivanje-jahte

 

Opuštene žurkice koje kreću preko dana i završavaju se ili ne preko dana 😀 sigurno će biti dobro “začinjene” ako počnu ovde.

jahta-za-proslave

Na blogu smo pisali o dnevnim varijantama proslave devojačke večeri, zvanim devojački dan.  Ako imate sreće da ste letnji mladenci, ovakvu priliku šteta da propustite. Naravno, može i momački dan da se organizuje. 😀

devojacko-vece-na-jahti

 

Proslava ili samo neko namensko fotkanje, u svakom slučaju na jahti će biti zanimljivije. Ovo je najlakši način da promenite što više ambijenata u kratkom roku i učinite vaše fotografije živopisnim.

jahta-za-proslave jahta-za-proslave jahta-za-proslave

Proslava godišnjice braka, veze… Ako smatrate da imate uspešnu vezu, nagradite se obeležavanjem u velikom stilu i iznenadite voljenu osobu. Ovakvo iznenađenje nikad ne može da propadne. 

proslava-godisnjice-braka-na-jahti

jahta-za-proslave

Uživanje na otvorenom i u zatvorenom prostoru…

jahta-za-proslave jahta-za-proslave jahta-za-proslave

I naravno – venačanje na jahti!

vencanje-na-jahti

Kao što sam gore već napisala, venčanje sa proslavom ili samo venčanje pa dolazak na neki od splavova, pa… može i pola-pola. Venčanje i uvertira na jahti, a kad je društvo zrelo za čvrsto tle, onda se iskrcajte negde i nastavite provod uz reku.

proslava-na-jahti proslava-na-jahti

jahta-za-proslave

Kontakt >>> klikdovencanja@gmail.com ili 069/33-51-863

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.