Aktuelnosti

Marketing

Postanite deo najobuhvatnijeg adresara firmi koje nude proizvode i usluge u sferi venčanja! Dobro došli na specijalizovani, tematski web sajt za mladence klikdovencanja.com!

klikdovencanja.com je namenjen mladencima, njihovoj rodbini i prijateljima, ali i mladim bračnim parovima. Na jednom mestu oni mogu pronaći kako korisne, tako i zanimljive i edukativne sadržaje, te postati verni posetioci našeg sajta.

Ovo je kontakt za sva vaša pitanja vezana za reklamiranje i saradnju!

>>>>marketing@klikdovencanja.com

Zašto da se oglašavate na klikdovencanja.com?

* klikdovencanja.com daje pre svega jedinstvene ideje i inspiraciju, ali i sve potrebne informacije i predloge mladencima odnosno Vašim potencijalnim klijentima.

* klikdovencanja.com ima veliku i raznovrsnu ponudu oglašavanja, prilagođenu Vašim potrebama i nudi mnogobrojne vidove saradnje.

klikdovencanja.com ima odličnu poziciju na pretraživačima po svim ključnim rečima iz sfere venčanja pa samim tim postiže posetu od 15.000 posetilaca mesečno. Poseta ima tendenciju rasta.

klikdovencanja.com, za razliku od sajtova koji mladencima nude samo reklamni sadržaj, kakvih je najviše kod nas, svojim sadržajem inspiriše, informiše i savetuje mladence. Ono o čemu mozda niste razmišljali, a psihologija je dokazala, je činjenica da posetioci mnogo bolje usvajaju reklame koje primete dok čitaju, gledaju, razmišljaju, slušaju sadržaje koji u njima izazivaju pozitivne emocije kao što to čine lepe fotografije, korisni sadržaji koji će ima olakšati posao, table koje im razjašnjavaju komplikovani proces organizacije svadbe. Dakle, dok se posetioci sajta opuštaju i uživaju, Vaš proizvod ili usluga imaju mnogo više šanse da budu odabrani nego kad se Vaša reklama nalazi u moru drugih reklama.

Koji vidovi oglašavanja postoje na klikdovencanja.com?

Besplatno oglašavanje:

klikdovencanja.com Vam nudi besplatan upis u pregledan, po gradovima podeljen, Adresar firmi iz sfere venčanja. Ono što treba da uradite jeste da se registrujte se na naš sajt i da nam pošaljete na e-mail klikdovencanja@gmail.com podatke koje želite da objavimo – sve ili neke od nabrojanih: naziv firme, adresa (grad), kontakt telefon, e-mail adresa, jedna ili nekoliko rečenica koje će vas bolje predstaviti ili naglasiti ono po čemu ste posebni i fotografiju ili logo dimenzija 320×160 piksela, rezolucije 72. Posetite Adresar i pronađite grad i kategoriju u koju želite da upišemo oglas za Vašu firmu. Pratite link>>>> Adresar

Link:

Dopunite Vaš oglas u Adresaru postavljanjem linka koji će voditi na Vaš sajt ili do fejsbuk stranice! Omogućite posetiocima sajta da saznaju više o uslugama koje nudite! Pored Vašeg imena, adrese, brojeva telefona i kratkog opisa, nudimo Vam mogućnost postavljanja linka ka Vašem sajtu po promotivnoj ceni za godinu dana.

Plasman PR tekstova

Plasman podrazumeva objavu Vašeg PR teksta na sajtu klikdovencanja.com, kao i deljenje tog teksta na Fejsbuk stranici Klik Do Venčanja. Za razliku od zakupa reklamnih površina, PR tekst ostaje trajno prisutan na sajtu i može uticati na bolje rangiranje Vašeg proizvoda, usluge ili događaja u rezultatima pretrage ključnih reči ili semantičke pretrage preko popularnih pretraživača (Google, Bing, Yahoo!).

PR tekst može biti u formi koju Vi odaberete. U tekstu je moguće postavljanje linkova ka Vašoj stranici ili proizvodu, kao i postavljanje video materijala i fotografija. Postoji i opcija da mi napišemo PR tekst na temu koja bi Vama, ali inašim posetiocima bila interesantna.

Online Prodavnica detalja za svadbu:

Osluškivanjem Vaših potreba kada je u pitanju oglašavanje i predstavljanje delatnosti na odgovarajući način, odlučili smo da Vam ponudimo novi vid saradnje. Radi se o novom vidu oglašavanja, tačnije prodaji Vaših proizvoda putem sajta klikdovencanja.com u novoj rubrici napravljenoj za tu specijalno namenu – Prodavnica.

Rubrika Prodavnica se nalazi na jednoj od udarnih pozicija na sajtu, da bi na taj način privukla što više posetioca sajta. Koncipirana je tako da ćete imati mogućnost da u svom, zasebnom članku predstavite svoje proizvode ili usluge kroz tekst, fotografije i video na YouTube-u. Fotografije sa proizvodima će sadržati redne brojeve (katalog), da bi se tako mladencima olakšalo naručivanje proizvoda. Osim navedenog, članak će sadržati i Vaše kontakt podatke: telefon, mail, link do sajta, link do fejsbuk stranice, kao i da li postoji mogućnost slanja proizvoda na kućnu adresu u Srbiji i van granica Srbije.

Mladenci će se jednim klikom na Prodavnicu moći da pogledaju Vašu ponudu i naprave odabir i kupovinu neophodnih stvari tokom pripreme za svadbu.

Ova rubrika je posebno pogodna za one koji bi želeli da izlože svoje unikatne i ručno rađene proizvode za koje se još uvek ne zna dovoljno na našem tržištu.

Zašto prodavati putem rubrike Prodavnica???

Zato što imate jedinstvenu mogućnost da na najbrži mogući način dođete do velike baze potencijalnih kupaca, odnosno posetilaca sajta klikdovencanja.com! Prosečna poseta na mesečnom novou je 15.000 posetilaca.

Mini prezentacija

Omogućite posetiocima sajta klikdovencanja.com da saznaju više o uslugama koje nudite! Predstavite se u vidu članka koji će sadržati fotografije i tekst, video na You Tube-u, Vaše kontakt podatke i link do sajta ili fejsbuk stranice. Članak će se pojaviti na naslovnoj strani sajta i biti tu minimum 10 dana, a nakon toga ostati u rubrici Klik predstavlja u trajanju od godinu dana. Pogledajte primere objavljenih mini prezentacija u rubrici. Pratite link>>>> Klik predstavlja!

Oglašavanje u rubrici Medeni mesec:

Medeni mesec je rubrika kojoj smo poklonili posebnu pažnju jer su mladenci sve više u potrazi za idejama kako i gde da provedu svoje prve zajedničke, bračne trenutke. A da je sve tako, potvrđuje i analitika koja nam skreće pažnju da se ključne reči Medeni mesec jedne od najviše korišćenih u pretrazi kada je priprema venčanja u pitanju.

Pozivamo Vas da se oglašavate u rubrici Medeni mesec u kojoj možete predstaviti destinacije koje nudite. Pratite link>>>Medeni mesec

Baneri:

Reklamirajte se putem banera koji vode direktno na Vaš web sajt. Odlično izadizajniranim banerom zainteresovaćete posetioce da Vas pozovu ili posete Vaš web sajt za više informacija.

klik-oglasavanje

 

Gde možete preuzeti ponudu oglašavanja?

Možete je preuzeti ovde –> Ponuda oglašavanja na klikdovencanja.com ili nas kontaktirajte na marketing@klikdovencanja.com.

Šta treba da imate na umu pri donošenju odluke o oglašavanju na klikdovencanja.com?

Internet je najbrže rastući marketinški medij na svetu, a istraživanja su dokazala da se dobro osmišljenim oglasom na dobro posećenom portalu, može postići i 60% veći promet!!

Vaš Klik Do Venčanja

klik-do-vencanja-logo