Aktuelnosti

10 neočekivanih ideja za mladenačku tortu

Kad pogledate ove fotke, možda promenite mišljenje o tome kako bi zapravo mladenačka torta trebalo da izgleda…

1. Odlična torta za letnje venčanje, a ono što je neočekivano je da odmah spolja vidite kakav vas sadržaj torte iznutra očekuje. 🙂

letnja mladenačka torta

2. Za prave ljubitelje čokolade! Ne mora torta da bude sva u belom kremu da bi se zvala mladenačkom i da bi bila svečana. Kao što vidite, i potpuno u čokoladnom kremu i ukrašena sa odgovarajućim cvetovima, izgleda savršeno.

čokoladna mladenačka torta

3. Na svakom stolu mala mladenačka torta. Potpuno neočekivano! Sve tortice mogu biti različitog izgleda i ukusa, pa tako možete zadovoljiti i sebe ako se dvoumite, a i sve goste koje će prošetati salom restorana u potrazi za odgovarajućim parčetom.

mala mladenačka torta

4. Možda jeste klasičan izgled mladenačke torte, ali je zato postolje baš neobično. Napravljeno je tako da koordinira bojama i dizajnom torte.

mladenačka torta sa neobičnim postoljem

5. Odaberite citat iz svoje omiljene pesme, knjige ili filma i neka kao ukras bude ispisan na centralnom mestu torte.

mladenačka torta sa ispisanim citatom

6. U trendu je da se pored mladenačke torte na stolu poslažu i najdraži slatkiši mladenaca, a nekima se može čak i torta ukrasiti.

mladenačka torta i slatkiši

7. Budite kreativni kada je u pitanju oblik torte! Četvrtaste torte izgledaju moderno, a možete se odlučiti čak i za šestougaonu, zatim tortu u obliku latica ili neki potpuno jedinstveni dizajn.

moderna mladenačka torta

8. Neočekivano u ovom slučaju mladenačke torte je to što se sastoji od više manjih i različitih torti, ali su sve prožete istom temom.

mladenačka torta u vidu više torti sa istom temom

9. Skrenite pažnju na vašu mladenačku tortu još nekim detaljima, bilo da je to okačeno sveže cveće, možda neka tkanina ili posebno osvetljenje.

mladenačka torta i detalji

10. Mladenačka torta može biti i neočekivano mala i savršeno ukrašena, ali se tada repertoar mora upotpuniti nekim drugim pratećim tortama. Takođe, može biti i neočekivano visoka torta sa više od četiri sprata.

mala savršeno ukrašena mladenačka torta

>>>Ako vam treba mladenačka torta, kontaktirajte nas, a pogledajte predloge za vrhove za mladenačku tortu<<<

Izvor: theknot.com

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.