Aktuelnosti

6 tajni savršenog poljupca na venčanju

poljubac na vencanju

Malo je poljubaca u životu koji su toliko značajni kao ovaj na venčanju, vaš prvi bračni poljubac. I bilo bi sve nekako lakše da baš taj ne treba da se “desi” pred tolikim brojem ljudi. Da li ste razmišljali o tom poljupcu ili ćete ga možda čak i vežbati kod kuće?

Nemojte suviše brzo da se približavate jedno drugom.

Znam da jedva čekate da poljubite vašu dragu ili dragog nakon tog DA, ali ga ipak odložite za sekundu. Ako prebrzo krenete jedno prem drugom, može se desiti da promašite jedno drugom usta ili čak da se jednostavno “sudarite”, a sve zbog nervoze i neugodnosti. Zato, sačekajte malo, uhvatite pogled onog drugog za tren i onda se polako približite.

Budite veoma blizu.

Ako je za prvi ples i prikladno malo rastojanje među vama, kad je poljubac u pitanju, morate biti veoma blizu jedno drugom.

poljubac na vencanju

Zatvorite oči.

Ako ste ikada ljubeći se poželeli da malo virnete, ne zaboravite da se sada ljubite pred drugima i koliko to može ružno da izgleda kada vidite nekog da se ljubi otvorenih očiju. Takav poljubac nije iskren.

Uradite nešto sa rukama.

Nemojte da vam ruke samo stoje nepomično pored tela, izgledaćete kao da ne uživate u poljupcu, nego to činite samo ceremonije radi. Najbolje je da se prihvatite za ruke ili da, kao kod para na fotografiji, mladoženja stavi ruku na mladin struk, a ona na njegovo lice.

poljubac na vencanju

Budite strastveni, ali i odmereni.

Kratki poljubac ne odgovara jednom takvom uzvišenom činu, ali isto tako ne ni dugačak poljubac sa jezikom od koga bi se tete i čike zarumenele. Imajte na umu koliko ste srećni. Budite spontani. I poljubac će biti savršen!

 

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.