Aktuelnosti

Frizure za venčanje

Kao i obično, KLIK vam daje ideje, predloge i inspiraciju, a VI odlučujete koja je to frizura koju biste voleli da imate na venčanju. Naravno da je najbitnije šta vam se dopada, ali isto tako treba da vodite računa o tome da eventualni detalj u kosi ukopite sa venčanicom ili bojama na venčanju, takođe da veo diktira neke određene frizure radi češljića koji se stavlja u kosu i o tome da prilagodite frizuru svom venčanju. Ako je venčanje glamurozno, takva mora biti i frizura, a ako je u opuštenijoj formi, recimo kao venčanje na otvorenom, možete odabrati i nešto ležerniju frizuru.

Bilo da frizuru za venčanje pravite sami ili idete kod frizera, gledajte da ona bude zaista posebna i nesvakidašnja, baš kakav je i taj dan. A sad pogledajte šta KLIK predlaže…

1. Elegantna punđa sa čipkastim ukrasom u kosi umesto tijare.

frizura za venčanje

bridalmusingscom

2. Jednostavna frizura, a istovremeno veoma elegantna i pogodna za nošenje vela. Ovu frizuru možete lako napraviti sami feniranjem, uvijanjem uz pomoć figara i neizostavnim tapiranjem.

frizura za venčanje

bridalmusings.com

3. Odličan izbor za crvenokose devojke koje bojom već privlače pažnju! Crvena kosa, beli ten, nežna venčanica i kosa na razdeljak sa vencom od pletenice. Veoma šik!

frizura za venčanje

reveriemag.com

 4. Naš favorit! Umesto crne, neka trakica bude boje venčanice, cipela ili još bolje, neka bude boje nekih detalja sa vašeg venčanja. Frizura za opuštenije venčanje na otvorenom.

frizura za venčanje

pinklemonadedesign.blogspot.gr

 5. Ova frizura i frizure ovog tipa su u trendu! Pletenice na milion načina. Da li samo u ulozi detalja ili riblja kost, šta god da odaberete, greške nema.

frizura za venčanje

bridalmusings.com

6. Želite da imate nešto plavo na dan venčanja? Zašto to ne bi mogao biti ovakav mornarsko plavi detalj upleten na krajevima kose?! Izgledaćete ljupko i mladalački.

frizura za venčanje

stylemepretty.com

7. Potpuno skupljena kosa u jednu veliku punđu. Veoma, veoma seksi.

frizura za venčanje

blog.thebecker.com

8. I za kraj cveće u kosi. Sa takvim prirodnim detaljem u vašoj kosi, bićete romantični i prefinjeni. Možete ga uplesti u kosu ili napraviti venac. Dobra ideja je da izbor cveća prilagodite godišnjem dobu.

frizura za venčanje

lover.ly

Ako još uvek niste izabrali svoju frizuru, pogledajte još predloga => Moderne frizure za venčanjeSvečane frizure sa pletenicamaMladalačke, retro, romatične pletenice za mladu, a tu su i neki saveti => Kako da vaša kosa bude lepa i zdrava na dan venčanja.

komentara

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Moderne frizure za venčanje | Brankicine Kreativne Ideje

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.