Aktuelnosti

Igrice za devojačko veče

igrice za devojacko vece

Devojačko veče je jedan dan u životu kada stvarno treba da napravite ludu žurku, da se totalno opustite u društvu drugarica, da se zabavljate, zabavljate, zabavljate! Jasno je da alkohol svi konzumiraju, ali on zaista ne treba da bude sredstvo koje ćete koristiti da osigurate dobro raspoloženje. Za početak, možete postaviti sto u skladu sa ovom prilikom.

postavljen sto za devojacko veceAko osmislite dobar scenario, ako to veče (ili još bolje ceo dan+veče) ispunite zanimljivim sadržajima i ako ste u svakom trenutku svesne da zapravo slavite prelazak sa jednog načina života na drugi način koji nesumnjivo mora biti lepši samim tim što ćete ga graditi od samog početka prema svojim željama i potrebama sa voljenom osobom – dobro raspoloženje ne može da izostane. Mi smo tu da vam predlažemo razne stvari (poklonite budućoj mladoj tijaru i lentu za devojačko veče), da vam dajemo ideje i ako treba i konkretno da vam pomognemo.

igrice za devojacko vecePošto mi obožavamo da se dopisujemo sa vama jer na taj način uvek nešto novo naučimo, dobijemo neku novu ideju itd. ovde ćemo vam dati samo naznaku kakve igrice za devojačko veče.

1. Ko najbolje poznaje buduću mladu?

Koliko svaka devojka poznaje buduću mladu saznaćete nakon ove igre. Igra se sastoji u tome da buduća mlada treba da ispiše što više pitanja, od ličnih do smešnih. Svaka devojka redom izvlači pitanje, a ona koja bude znala najviše odgovora je pobednica.

2. Nikad nisam…

Ova igra je zabavna i svi će se nasmejati. Da bi se igrala ova igra, devojke treba da idu u krug i da svaka kaže nešto što nikad nije uradila. Ako je neka devojka u krugu uradila bila šta od toga šta su druge navele da nisu nikada….

>>>Pogledajte nastavak na devojackovece.com

Ako vam organizacija devojačke večeri predstoji, lajkujte nas na fejsu i budite u toku >>> Devojačko Veče i Ženski Provod!

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.