Aktuelnosti

Kreiraj svoj unikatni stalak za mladenačku tortu

stalak-za-mladenacku-tortu

Mi smo imale ovakav zahtev od strane jedne naše mlade i primer njenog stalka vam prikazujemo kako biste shvatili da vaša mladenačka torta ne mora da bude specijalnog oblika ili da ima vrhunsku dekoraciju da bi bila efektna, dovoljan je efektan stalak za tu vašu mladenačku tortu koji je u ovom slučaju izrađen od gvožđa.

Kao u ovom primeru, može da posluži slika i naravno, mogu se uraditi i neke korkcije, a ako ste dovoljno maštoviti i vični crtanju, možete imati i stalak koji je u potpunosti produkt vaše mašte. 🙂

Dakle, na vama je da nađete ili izmislite primer stalka za mladenačku tortu kakav biste želeli da imate, a na nama je da ga realizujemo.

Primer:

stalak-za-mladenacku-tortu

Realizacija:

stalak-za-mladenacku-tortu

Ako razmišljate o svom budućem stalku, podsećamo vas da mislite i o tome da vam on takav kakav je (ili u krajnjem slučaju neku naknadnu korekciju) ostane da koristi na neki način (naravno, uvek može da stoji samo kao ukras) kao što ovaj stalak može da koristi kao trospratna polica za detalje, šminku, cveće u saksijama…

Imale smo sličan primer u praksi pa želimo još jednu stvar da vam predočimo. Ako imate rođaku, drugaricu… koja je prava majstorica za ukus ali se dekoracijom ne bavi profesionalno pa bi mladenačka torta za nju predstavljla prevelik izazov, a i ona i vi želite da gosti uživaju u proverenom kvalitetu, interesantan stalak bi skrenuo pažnju na sebe dok bi torta mogla da bude i samo šlagom prekrivena. Tako bi se rešio vizelni doživljaj i dala prilika gostima da uživaju u ukusu domaće torte.

Pišite na klikdovencanja@gmail.com ako želite da svoju svadbu ukrasite ovakvim detaljem.

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.