Aktuelnosti

Tradicionalni ruzmarin na modernom venčanju

Ruzmarin je tradicionalno prisutan na našim svadbama i to uglavnom na reverima muških zvanica. I bez obzira što ga sve više odbacuju i smatraju prevaziđenim i konzervativnim, mi ga i dalje obožavamo i veselimo se kada ga mladenci odaberu za kićenje svatova. 🙂

ruzmarin-za-kicenje gostiju

ruzmarin-za-kicenje gostiju

Ne, pri tom ne mislimo da ruzmarin mora biti dekorisan trobojkom, nju zaboravite. Nekim drugačijim detaljima, tračicama, cvetićima i vrpcama, nekim novim idejama, ruzmarinu se može vratiti mesto na venčanju koje mu zasluženo pripada jer ipak je to biljka koja simbolizuje vernost i kao takva zaštitnik je bračne sreće. I osim toga, uživaćete sigurno i u njegovom očaravajućem mirisu.

ruzmarin-za-kicenje gostiju

ruzmarin-za-kicenje gostiju ruzmarin-za-kicenje gostiju ruzmarin-za-kicenje gostiju

ruzmarin-za-kicenje gostiju

by Amanda Buckland

Ruzmarin može biti prisutan u još nekim lepim izdanjima. 🙂 Kao detalj u dekoraciji ili čak na mladenačkoj torti na venčanju sa temom rustično i prirodno.

a338fd5b645cb802cc528010ebe03b94ruzmarin-dekoracija-vencanjaruzmarin-dekoracija-vencanjadekoracija-vencanja-ruzmarinom

mladenacka-torta-sa-ruzmarinom

Sjajna ideja je i dekoracija venčanja ruzmarinom u malim saksijama koje kasnije gošće mogu poneti kući. Verujemo da bi svako poželeo jedan ovakav mirisan poklončić na svojoj terasi.

ruzmarin-kao-dekoracija-vencanja ruzmarin-kao-pokloncic-za-goste

A kada se nakon kićenja gostiju i dekoracije, posvetimo samom stilu mlade, i onda nam ruzmarin kao detalj nudi neke inspirativne mogućnosti. Može se naći u buketima za mlade ili venčićima koji su ove godine veoma popularni.

buketi-od-ruzmarinabuket-sa-ruzmarinombidermajer-sa-ruzmarinombuket-sa-ruzmarinomvenac-od-ruzmarina

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.