Aktuelnosti

Zimska mlada

zimska mlada

Koliko zimska mlada i uopšte zimsko venčanje može biti lepo, pa čak i bajkovito pokazuju i fotke mladenaca koje smo vam prikazali u rubrici Na sva zvona. Te fotke su, kako smo saznali od fotografa bile snimljene prošle godine po najvećem snegu. Morate priznati da izgledaju krajnje romantično?!

zimska mlada

Foto: Bojan Hohnjec

Većina mladi sa kojima smo došle u kontakt smatraju da je najveća mana zimskog venčanja, osim vremenskih nepogoda, to što ne mogu da budu dovoljno elegantne. Da to nije tako, možete se uveriti nakon što budete pogledali fotografije odnosno zimske mlade iz ovog članka.

zimska mlada

mnbride.com

glamurozna mlada

onuntasuperba.ro

zimska mlada u svečanom kaputu

pinterest.com

Zimske venčanice imaju detalje koji ih čine posebnim i veoma glamuroznim. Rukavi su dugi i uglavnom su od čipke ili su leđa i ruke jednostavno prekrivene tilom.

zimska venčanica

pinterest.com

venčanica sa tilom

bestdress.com.ua

Dolce & Gabbana kolekcija venčanica zima 2012/2013.

by Dolce & Gabbana

fanki zimska mlada

refinery29.com

Komadi garderobe koje se nose zimi preko venčanice stvarno mogu biti raznovrsni i definitivno će stilski doprineti vašem izgledu. Bilo da se odlučite za svečani kaput, pelerinu ili bundicu, povedite računa da se uklapa sa venčanicom i stilom za koji ste se opredelili. A ako želite da budete drugačiji, možete odabrati i bundicu u boji, ne mora biti bela, kao i lude čizme.

bela pelerina od krzna

greenweddingshoescom

mlada sa bundicom

utahbrideandgroom.com

zimska mlada sa jedinstvenim stilom

wedspace.tumblir.com

zimska mlada sa krznenim ogrtačem

weddingchicks.com

Još jedan neizbežan detalj koji kao zimska mlada morate imatu su rukavice!!!

rukavice za zimsku mladu

stylemepretty.com

Ukoliko ste dovoljno kreativni i jednostavna zimska haljina u kombinaciji sa pažljivo odabranim detaljima može u potpunosti zameniti venčanicu. Pogledajte koji to stil mi predlažemo u našem Wedding Editorial-u za jesen zimu.

by Klik Do Venčanja

Foto: Danilo Vasić

by Klik Do Venčanja

Foto: Danilo Vasić

Nadam se da su vam fotke bile dovoljno inspirativne, a mlade na njima toliko prekrasne da ste i vi poželeli jedno magično zimsko venčanje. Zato drage moje, ne čekajte proleće… 🙂

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.