Aktuelnosti

Mesečni horoskop za oktobar 2014.

horoskop

Horoskop smo preuzeli sa sajta >>>>>> mojastrolog.rs na kom možete pogledati ostale horoskope, kao i kontaktirati astrologa za više detalja.

 

*******

OVAN

Ljubav: Nalazite u periodu kada preterujete u svemu u odnosu na partnera. U stvari aktivni ste samo na poslu, dok su sve ostale stvari pomalo u drugom planu osim ako nisu vezane za vaše zanimanje. Slobodnim Ovnovima je energija u padu, tenzija povećana, u planovima zastoj tokom ovog meseca. Imaćete povećanu potrebu da vas okolina primeti i prihvati. Više ćete se pojavljivati u javnosti, čak ćete dobiti na šarmu, ali morate biti oprezni. Možete ući u sukob sa osobom koja vam se dopada, a to bi uticalo na nivo vašeg samopouzdanja. Sa postojećim partnerom još uvek je isto.

Posao: Ovnovima čije je posao vezan za trgovinu, izdavaštvo ili slične delatnosti je uspešan period na početku meseca. Nešto lošiji poslovi tokom ovog meseca će ići onim Ovnovima koji su u nekoj vrsti partnerskog-ortačkog posla. Tokom sredine meseca će se sa vama slagati nadređeni, pa se tada potrudite da prosledite sve svoje ideje. Jednostavno je došlo vreme da vas “čuju”. Prijatni poslovni dani su nakon 21. oktobra do 28.okotobra. Savet vam je da tokom ovog meseca budete mirni i da ne postavljate previše zahteva ako je vaša poslovna funkcija – šef.

Zdravlje: Problemi sa cirkulacijom na početku oktobra. Oni koji imaju probleme sa srcem i krvnim pritiskom moraju da obrate pažnju tokom druge nedelje ovog meseca. Loši aspekti ukazuju na mogućnost pogoršanja vašeg zdravstvenog stanja.

BIK

Ljubav: Možete ostati kod kuće ili otići na kraći put ali nemojte zapostaviti partnera na početku ovog meseca. Pogledajte zajedno neku izložbu, izađite na koncert ili na neku romantičnu večeru, i budite nežni. Čitav naredni period biće obeležen pojačanom seksualnom aktivnošću, ali i ljubomorom, uglavnom bez razloga. Slobodne Bikove očekuje interesantan susret sa osobom suprotnog pola i najverovatnije preko posla i to u drugoj dekadi oktobra. Pripazite na svoje ponašanje, vaša otvorenost i navalentnost nisu uvek poželjne osobine kada su ljubavni i prijateljski odnosi u pitanju.

Posao: Stvari idu od ruke, novac pristiže, otvaraju se nove mogućnosti. Opustite se i dozvolite da to dobro raspoloženje pređe i na vas. U poslu povoljne šanse imate nakon 10.oktobra do 20.oktobra. Ne sumnjam da nećete znati kako da sve povoljnosti iskoristite. Samo vas treba upozoriti na moguće nestrpljenje koje će vas obuzeti pri kraju ovog meseca kada su neki vaši poslovni poduhvati u pitanju.

Zdravlje: Izbegavajte neumereno konzumiranje hrane i pića.

BLIZANCI

Ljubav: Period odmora je prošao i vreme je da krenete u svoju svakodnevicu. Na ljubavnom planu Blizance očekuju muke uglavnom. Dešavaće se upravo ono čega se užasavaju: nerazumevanje, nervoza, užurbanost, rasparave,posebno u prvoj polovini meseca. Postoji mogućnost da će se tokom treće nedelje oktobra desiti kulminacija u svim odnosima. Pazite da članove porodice, možda prijatelje ne uvučete u sukob jer može biti veoma neugodno. Umesto toga ostanite mirni i pomozite partneru da svoju uzavrelu energiju korisno kanališe. Ovih dana će napetost popustiti, da bi se harmonija među vama potpuno učvrstila.

Posao: Finansijskom dobitku, ali onom većem možete se nadati nakon 14.oktobra. Mnogi od vas će imati neugodne situacije sa nekim poslovnim saradnicima. Ponekada nećete znati kako iz tih situacija da izađete. Ipak, ne odlažite vaše obaveze za kasnije, jer svakako će vas naredni period dočekati sa još većim problemima. Neke stvari se ne mogu uraditi na silu, ali se vi potrudite da ono što je do vas, bude maksimalno sređeno.

Zdravlje: Nežnijeg ste zdravlje. Imunološki sistem vam nije u redu, pa ne bi bilo u redu da proverite kod lekara svoje zdravsteno stanje.

RAK

Ljubav: Prva polovina meseca vas zatiče u brigama zbog situacije u kući i porodici. Svako vuče na svoju stranu, a vi pokušavate da pomirite sve te interese pa na sebe preuzimate ne samo ulogu mirotvorca, nego i tuđe obaveze. Ovo su vam kritični dani jer ćete se osetiti neshvaćenim i povređenim i od strane ukućuna i od strane partnera. Ne dajte da vas obuzme samosažaljenje.

Posao: Ukoliko planirate preuređenje doma, selidbu ovo je pravi period za vas, posebno tokom sredine meseca. Neki od vas će gaziti napred na polju posla ili kroz ostvarenje svojih dugogodišnjih planova. Ambicije su vam porasle, a to je dobro. Samo nemojte vašim nestrpljenjem i pritiskom da pokvarite tok. Zadnji dani oktobra doneće vam mnogo rada i napora. Neće sve ići glatko, ali imate sve šanse da uspešno završite započeto.

Zdravlje: Osobe ovog znaka koji imaju hronične probleme, posebno treba da se paze u prvoj polovini meseca. Pazite na upalne procese u organizmu, kao i na moguće povrede.

LAV

Ljubav: Pokušaćete da promenite svoje okruženje. Dosadili su im stari komplimenti, poznata lica koja sreću, već prežvakane životne priče i blizu su zasićenja. Dani u prvoj polovini meseca vam idu naruku i donose željeno i potrebno osveženje u vidu nekoliko značajnih i inspirativnih poznanstava. Takođe, javiće se i prijatelj koji je dugo bio odsutan u tom period. Telefoni će se opet usijati, novi prijatelji prosto otimati oko vašeg slobodnog vremena, a vi ćete zablistati. Zauzetim Lavovima porodični odnosi nisu harmonični,ali će se popraviti u poslednjoj dekadi meseca. Izbegavajte arogantno ponašanje i nametanje svoje volje iako vam je to gotovo manir.

Posao: Period od 7.oktobra do 14.oktobra biće uglavnom stresan na polju posla za većinu ovog znaka. Živite u dinamici kada je ovo polje u pitanju. U nekim momentima činiće vam se da nemate pravog efekta kada su finansije u pitanju. U drugoj polovini meseca žive usponi i padovi, ali bićete u suštini zadovoljni kada prođe taj period. Ako želite da pokrenete neku novu ideju,povoljan period za to vam je nakon 12.oktobra ili nakon 23.okotbra.

Zdravlje: Bićete umorni. Pazite na imunološki sistem i probleme sa grlom i plućima.

DEVICA

Ljubav: Ni ovih dana neće vas mimoići uloga savetnika. Na početku ovog meseca uglavnom ćete se baviti tuđim ljubavnim problemima. Neko od bliskih prijatelja ima manji problem koji ga već dugo tišti i uznemirava, pa će vaš razložan i analitičan pristup stvarima biti od velike pomoći. U drugoj i trećoj nedelji oktobra očekuje vas poziv od osobe prema kojoj gajite skrivene simpatije, a zatim i susret sa njom. To će vas opustiti jer će se sumnja koja vas je uznemiravala tokom prethodnog perioda pokazati neosnovanom.

Posao: Većina Devica tokom prve polovine meseca neće biti zadovoljni finanasijama. Čak je moguće da doživite manji krah na tom planu. U pitanju je vaša loša procena, ali je moguće da ispravite sve propuste. Pazite da vas pored vaših propusta i neki neodgovorni ljudi odvedu u pogrešnom smeru. Posebno obratiti pažnju od 15.do 20.oktobra. Bitni potezi su tokom tog perioda. Razmišljajte o svojim motivima na pozitivan način.

Zdravlje: Postoji mogućnost da sebe nesvesno kaznite manjim zdravstvenim problemima.

VAGA

Ljubav: Senka umora i zabrinutosti videće se na početku meseca na vašem licu. Umesto toga, podignite sebi energiju nečim što vas zadovoljava i čini srećnim. Vi ćete se prolepšati, razvedriti i osetiti priliv energije i entuzijazma nakon ljubavne izjave osobe koja vam se sviđa već izvesno vreme. Ovaj mesec vam donosi neočekivane poklone, ali prijatne posete i lepu gužvu u kojoj ćete vi biti u centru pažnje .To ćete najviše doživeti u drugoj dekadi meseca. Vaš već čuveni šarm doći će do punog izražaja. Čežnja koju ste dugo držali u tajnosti se ispunjava. Vage koje su u vezi imaće jaku provokaciju. Partner je posesivan i očekujte ljubomorne scene nakon 20.u ovom mesecu.

Posao: Svi do jučerašnji problemi učiniće vam se rešivim i sitnim što zapravo i jesu. Sada ne možete doživeti neuspeh, i ako oklevate već izvesno vreme da plasirate svoje ideje, dobićete podstreka tokom prve polovine meseca. Uspeh vam neće biti zagarantovan, ali dobro je što nećete odustajati. Ta težina dolaska do onoga što ste naumili samo će na vas pozitivno uticati. Ambicija će vam se povećati. Pazite se obmanjivanja od strane poslovnih saradnika.

Zdravlje: Na početku meseca ćete se osećati uglavnom dobro. Kritični dani su na kraju oktobra. Moguće glavobolje, ali i problemi sa crevima i debelim crevom, kao i sa bešikom.

ŠKORPIJA

Ljubav: Već izvesno vreme osećate nemir. Na početku meseca se može pojaviti povećano nezadovoljstvo i pojačanu agresivnost koja može da rezultira nepotrebnim sukobom na ljubavnom planu. Nemojte biti sigurni da ćete izaći kao pobednik. Moguće je da će osećaj besmisla i napetosti povećavati. Tokom celog meseca je period koji će biti obeležen vašom borbom sa samim sobom. Rastrzani ste između želja i mogućnosti nade i straha, kao i rezigniranim odugovlačenjem. Naravno vaša okolina nema pojma o tome niti vi imate nameru da se sa nekim posavetujete.

Posao: Pokušajte da diskretno, izokola, dođete do cilja kada je posao u pitanju. Zapravo jedino vam je to preostalo, jer na ostalim poljima je haotično. Bilo kakva direktna akcija imala bi suprotan efekta, zato budite mudri kada je svaki vaš potez u pitanju. Budite strpljivi, mudri, lukavi. Intuitivnost vam se pojačava pa je koristite tokom ovog perioda.

Zdravlje: Prehlade, problemi sa bešikom i sa nogama.

STRELAC

Ljubav: Vaš ljubavni život u ovom mesecu neobičan je po mnogo čemu. Izvesna tajnovitost i nedorečenost tokom čitavog perioda. Mnoge nesuglasice biće izglađene i mnoge skrivene stvari će odjednom izaći na videlo, pa budite spremni. Takav razvoj događaja čak će i vas iznenaditi. Dobri dani za razgovore sa partnerom je posle 17.oktobra. Draga osoba daleko je jači igrač nego što pretpostavljate, ali to nećete pokazati. Odjednom ćete postati zaokupljeni ljubavlju i nećete mariti za posao kako se mesec približava kraju. Odradićete svoje zadatke korektno i na vreme, ali će vam misli biti uglavnom na drugoj strani.

Posao: Morate biti diplomatični I mudri ako želite da ostvarite sve svoje zamisli. Menjajte taktiku. Pojedini će tokom većine ovog perioda imati probleme sa nadređenima. Nemojte da ulazite u otvorene konfrontacije. Neki od vas će konačno rešiti svoje pitanje zaposlenja, a to vam puno znači. Prijatni dani na polju posla su tokom zadnje dekade meseca. Osetljiviji ste kada su nečije reči u pitanju. Moguć je problem sa ličnom dokumentacijom.

Zdravlje: Problemi sa kičmom. Moguće su povrede i prelomi.

JARAC

Ljubav: Jarčevi već izvesno vreme trpe velike promene, teška iskušenja i možda sudbinske preokrete. Oktobar je mesec kada se osećaj tenzije produžava. Ovo je i vaš test izdržljivosti, samopouzdanja i strpljenja. Za Jarčeve koji su potvrdili već pomenute kvaltitete, otvaraju se nove perspektive u ljubavnom životu, bilo da su u dugogodišnjoj vezi ili ne.

Posao: Posvećenost poslu i karijeri mogla bi da prevrši svaku meru po mišljenju partnera, ali neki Jarčevi će više biti skoncentrisani na to. Na tu temu predstoji vam sukob sa voljenom osobom i to u prvih deset dana u ovom mesecu. Kao za inat u to vreme vas čekaju udarni napori, možda kraći put koji ne trebalo da odlažete. Sve što ne možete lično da uradite nemojte previše da se trudite. Pazite da ne upadnete u nemilost kod nadređenih.

Zdravlje: Problemi sa zglobovima. Proverite stanje krvne slike, jer je moguće da slabost koju osećate dolazi od toga.

VODOLIJA

Ljubav: Prijaće vam, za promenu, malo romantike i opuštanja. Možete da izbegavate neke susrete na početku meseca. I ne brinite, vaše brige i obaveze čakaće vas. Usamljene Vodolije imaće priliku da obnove staru vezu. Partner će se pokajnički vratiti, a i vama je potrebna još jedna šansa. Vodolijama druge dekade odnosi sa jednom Devicom razrešiće se na obostrano zadovoljstvo. Krećete u jedan period kada ćete prosto biti imuni na već izvesnu i karakterističnu depresiju, ali ćete biti u nekim trenucima izuzetno nervozni i osetljivi na reči. Porodični odnosi mogu da budu uzdrmani u drugoj polovini meseca.

Posao: Nezadovljni ste sa trenutnom pozicijom na polju posla. Moguće su otvorene konfrontacije sa nadređenima tokom prvih dana meseca. Neki misle da im stojite na putu. Pazite kako pokazujete svoje negodovanje, potrebni su vam ljudi koji će stati na vašu stranu. Neki od vas će imati problem sa dokumentacijom ili sa sudom. Neočekivani novčani dobici će vas obradovati.

Zdravlje: Mnogi će poželeti da uzmu bolovanje, ali većina bez razloga. Moguće infekcije i visoka temperature.

RIBE

Ljubav: Već duže vreme prosto ne shvatate šta vam se dešava i kakav ih to baksuz tera. Ovaj period će naročito iskušavati oni iz prve dekade. Njima zvezde savetuju da mobilišu sve svoje snage i kako znaju da objasne partneru šta se događalo sa njima u prethodnom periodu. Izgledaće mnogo teže nego što zaista jeste. Samo nemojte odustati. Vaš partner je već izvesno vreme vrlo uznemiren što otežava komunikaciju. Nemojte reagovati povlačenjem i osetljivošću.

Posao: Ovaj period uopšte ne mora da bude loš. Neki koje ste do juče smatrali dobrim prijateljima i saradnicima će okrenuti od vas glavu. Razočarenje stoji, ali neka vam to bude podsticaj da krenete dalje. Ne mešajte poslovno i intimno prijateljstvo, jer ćete se opeći mnogo brzo. Imaćete sreće, posebno kada čujete dobre vesti u drugoj polovini meseca.

Zdravlje: Osećate iscrpljeno i oslabljeno, ali sve je to normalno nakon stresa koji imate na svim poljima.

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.