Aktuelnosti

Mesečni horoskop za septembar 2014.

horoskop

Horoskop smo preuzeli sa sajta >>>>>> mojastrolog.rs na kom možete pogledati ostale horoskope, kao i kontaktirati astrologa za više detalja.

 

*******

OVAN

Ljubav: Jak priliv energije, snage i vitalnosti tokom prvih dana septembra. Ipak sve je pod plaštom jakog inteziteta tako da ćete na kraju prve polovine meseca osećati prevelik umor. Na početku ovog perioda partner će bitne teme ostaviti za neke druge dane. Ipak vaš urođeni borbeni duh je uvek spreman za bilo koju vrstu „napada“. Oni koji nisu u vezi stiže jedan zanimljiv period gde će vam se događaji nizati brže nego što iz ove perspektive vidite. Zauzeti Ovnovi osećaju veliko zadovoljstvo koje ponekada prelazi u euforiju.

Posao: Boljeg ste raspoloženja nakon nekih vesti na polju posla. Ipak na poslovnom planu još uvek nije sve stabilno, ali svakako ide u boljem pravcu. Brige vam ništa sada neće popraviti. Ipak stižu bolji dani i na tom polju. Neminovno se pojavljuje rešenje vaše situacije. Promene koje nastojite da unesete u vaš život polako dolaze na red. Postojaće i teškoće oko toga kako najbolje da pokažete svoje talente i ono što možete. Povoljan period za to je sredina ovog meseca. Imaćete krajem septembra situaciju gde ćete spojiti “lepo i korisno”. U pitanju je poseta rođaka sa kojim možete ostvariti zanimljivu poslovnu saradnju.

Zdravlje: Sa zdravljem je uglavnom sve u redu. Predstavnici druge dekade bi trebalo da obrate pažnju na stres. Pazite se ujeda životinja u period od 2.septembra do 10.septembra.

BIK

Ljubav: Više nije monotono, pogotovu što jedna osoba iz vaše neposredne blizine je jako zainteresovana za vas, a i vi tajno nju (njega) posmatrate. Ovo je test vaše veze i odnosa koji je već izvesno vreme nestabilan. Da li ćete prevazići ovo iskušenje zavisi isključivo samo od vas. Neki Bikovi će mnogo razmišljati o novoj vezi ili ulasku u bračnu zajednicu. Ako ste sigurni u partnera i njegova osećanja, zašto da ne? Neki od vas čekaju partnerovu odluku po pitanju emocija kao i njegovu inicijativu. Uzmite stvar u svoje ruke i hrabro iskažite svoj stav.

Posao: Novac pristiže sa više strana, ali ste postali rasipni. Iskristališite svoje ciljeve, da biste mogli lakše da funkcionišete.Stalno ste u oscilacijama u odnosu na želje i potrebe, posebno u drugoj dekadi meseca. Pazite da sa krajem meseca ne uvidite da nemate posao, a ni novac. Ovo posebno važi za predstavnike treće dekade. Oni Bikovi koji veruju u “rizik” i čiji način života podleže takvom tempu, rizikovaće i pored ovog upozorenja. Jedno bi bilo poželjno da pokušaju da smanje ulaganje.

Zdravlje: Trebali bi da smanjite pušenje, posebno ako je podstaknuto nervozom. Neki od vas će u drugoj polovini meseca imati problem sa virusnim infekcijama i povišenom temperaturom.

BLIZANCI

Ljubav: Porodična situacija se pogoršava ili se vama tako čini. Dolazi do svađa tokom druge nedelje septembra. Bračni partneri Blizanaca u ovom periodu nisu raspoloženi da objašnjavaju svoje postupke, pa ako imate sitne razmirice sa njima, ne trudite se da razjasnite jer ćete “zaglaviti” u još veću svađu. Slobodni, posebno muškarci ovog znaka će imati ideje za razne ludorije na ljubavnom planu. Interesantni događaji su tokom druge i treće nedelje ovog meseca. Imaćete utisak da vam je svanulo u ljubavi i da sve ide svojim tokom. Pazite da vam se situacije ne otrgnu iz ruku krajem septembra.

Posao: Na finansijskom planu i dalje imamo nepovoljnu situaciju. Iako dosta razmišljate o novcu, kao da povoljne prilike izmiču. Pazite da i za postojeće poslove ne “izvisite” i da ostanete kratkih rukava. Preporučljivo je da obratite pažnju na pozajmice ili pozajmljivanje novca. Problemi će vam isplivati na površinu ako ste dužni i to tokom treće nedelje ovog meseca. Ako ste od skoro u nekom poslu bićete jedino svedok nečije komplikovane situacije.

Zdravlje: Povremeni problemi sa stomakom. Pazite šta jedete. Izbacite masno iz svoje ishrane.

RAK

Ljubav: Nije vaš stil, ali ipak ćete imati osvajačke porive prema jednom Jarcu. Pazite da ne ispadnete nezrelo, jer će vam kasnije biti krivo da dotična osoba ima loše mišljenje o vama. Mladi pripadnici ovog znaka imaće simpatične susrete, posebno sredinom meseca, a iz neke priče može nastati jedan lep i ozbiljan odnos. Zavisi od vas. Bračni bi trebalo da budu obazrivi da ne upadnu u jednu sumnjivu vezu. Tu nema budućnosti, ne samo zato što je tajna veza, već zato što iz te priče može da se izrodi skandal koji bi vam poremetio život. Žene ovog znaka razmišljaju o potomstvu, posebno one koje su nadomak “oltara”.

Posao: Ovo je vreme prispeća neplaćenih računa. Mnogi Rakovi će morati da plate neke “kazne”, a biće i drugih raznih troškova. Novac će vam brže dolaziti na početku meseca. Moguće da imate osećaj da vam je posao težak, ali ujedno postoji svesnost da ne možete da izađete iz te priče. Treba da idete ka onom što najbolje znate da radite. Polako i bez žurbe. Nije vreme za eksperimente, iako ste željni toga na ovom polju.

Zdravlje: Moguće stomačne tegobe koje su izazvane nerviranjem. Nemojte te zdravstvene problem da pravdate nekom neadekvatnom ishranom, jer nije to u pitanju.

LAV

Ljubav: Ovo je period koji je delimično povoljan za pripadnike ovog znaka, a drugim delom ne. Možda će se muškarci Lavovi bolje osećati u svojoj koži kada je ljubav u pitanju, od predstavnica ovog znaka koje će imati povremene nesuglasice sa svojim partnerom, pogotovu ako su u braku. Posebno kritični dani su između 2. i 7.septembra. Neki od vas će biti neodlučni šta im činiti jer će se pojavljivati zanimljive osobe. Pojedini će i dalje žaliti za prošlošću. Najviše će ih interesovati pomirenjem sa starom ljubavlju, gde će većina imati šanse za tako nečim.

Posao: Ovo je pravi period za Lavove koji su usko vezani za svoju struku,posebno ako je ona u vezi sa zakonom i pravom. Biće mnogo posla za advokate, policajce, sudije, vojnike, posebno u prvoj polovini meseca. U suštini svi Lavovi bi trebalo da se čuvaju preterane euforije kada je bilo kakav uspeh (a biće ih) u pitanju. Oni koji nisu u radnom odnosu, mogu da dobiju interesantnu ponudu za posao od prijatelja . Zadnja nedelja ovog meseca je prava za takvu vrstu novina.

Zdravlje: Pazite se povreda. Manje nervoze, a više osmeha u drugoj polovini septembra.

DEVICA

Ljubav: Niste spremni za bilo kakvu vrstu kritike kada je ljubav u pitanju, pa makar one bile dobronamerne. Bez obzira koliko ste u pravu za neke situacije između vas i partnera, pređite preko te realnosti i potrudite se da pokrenete ono što je “ostalo” od vas, a ima tu dosta ljubavi i nežnosti. Pustite vaše principe, oni nekada ne donose dobro, već samo usamljenost. Imate potrebu da sredite vaš emotivni život, pa evo vam prilike tokom druge i treće nedelje septembra. Neke slobodne Device će uglavnom birati između više prilika. Pazite da ne ostanete bez ijedne.

Posao: Čovek može da vam poveri posao i da zaboravi na njega i upravo ta vaša osobina će biti odlučujuća oko odabira za veći status koji vam stoji u ovom poslu. Ne izazivajte one koji vas mogu prozvati. Neke od kolega će vas ogovariti, ali najbolje ne obraćati pažnju na to. Ovo je mesec kada bi trebalo da obratite punu pažnju ko vam misli dobro, a ko ne kada je polje posla u pitanju. Čak kada vam neko i “pruži ruku” pripazite šta se krije iza toga.

Zdravlje: Pripazite na povrede. Posebno su vam ugrožene ruke i noge. Nije u pitanju ništa strašno, ali malo pažnje ne bi bilo naodmet.

VAGA

Ljubav: One Vage koje su u braku započinju mesec svađama sa partnerom, ali uzrok je uglavnom posao ili rodbina. Dolazite u iskušenje da utehu nađete u nečijem zagrljaju. Neko sa posla već izvesno vreme vas simpatiše, a sada vam je tako potrebna uteha, razumevanje i nežnost. Sve se može završiti dobro nakon svađe, tako da pazite šta radite. Slobodne Vage upoznaju jednu zanimljivu osobu početkom meseca. Bićete joj/mu na testu. Ako vam je stalo do ozbiljnog i stabilnog odnosa vodite računa o svojim postupcima. Vašu lepršavost može neko pogrešno shvatiti. Nemojte posle da kategorišete muškarce “svi su isti”.

Posao: Moraćete malo da se trgnete i da uhvatite pravu stvar na vreme. To su novi projekti, novi poslovi i naravno drugačiji i kvalitetniji poslovni odnosi. Oni kojima je zvanje i zanimanje poznavanje stranih jezika,evo mogućnosti za novim i kvalitetnijim poslom. Neke Vage su se ulenjile, a ne znaju razlog tome. Povratićete vašu energiju na polju posla već krajem ovog meseca. Ne brinite.

Zdravlje: Obratite malo pažnju na ishranu. Možda preterujete u svakom pogledu. Neko od vas premalo unosi hranu, a neko previše. Neophodna je fizička aktivnost.

ŠKORPIJA

Ljubav: Mogući su ludi trenuci u ljubavi sa jednim Jarcem koga znate iz nekih “prošlih” dana. Ponovo spajanje će vam prijati, ali je pitanje kuda ovaj odnos vodi. Sve ovo deluje magnetično, ludo, ali istovremeno ovde nema onog toka i budućnosti. Uživajte u ovim trenucima koji vam se nude. Neko za vas nije nedodirljiv. Posmatranje sa distance može da se pretvori u jedno lepo iskustvo, ali na neki način ovo iskustvo će biti za vas prekretnica. Ponekada mislite da vam je više stalo do “ovozemaljskih” gluposti, nego do nekih nežnijih i stabilnijih odnosa. I u pravu ste.

Posao: Nudi vam se jedan posao gde je zarada brza i laka. Moguće da vam se okreću situacije u vašu korist, odnosno da se trudite da učvrstite svoje poslovne odnose svojim poltronisanjem ili ogovaranjem. Mada i jedno i drugo je moguće kada ste vi u pitanju. Pre bilo kakve reakcije razmislite makar pet minuta, jer sve što radite može vam se jednog dana vratiti. Neko od vas će dobiti jednu dobru poslovnu ponudu za inostranstvo.

Zdravlje: Problemi sa cirkulacijom, blage glavobolje, problem sa gornjim delom leđa, nervoza.

STRELAC

Ljubav: Ponekada imate osećaj da ste se negde “zaglavili”. Od drugih obaveza ne stignete ni da patite za neka dobra stara vremena. Za slobodne Strelce, ovo polje je prenaglašeno, ali zato što ne znaju gde da se okrenu. Znate vi da budete jako probirljivi kada je odabir partnera u pitanju, ali po čemu kategorišete ni sami ne znate. Očigledno da to zavisi od “trenutka”. Jedna Devica vam se već duže vreme sviđa, ali samim tim što je nedodirljiva vas stavlja u poziciju da se sve jače interesujete. Mogući kontakti tokom treće nedelje meseca, ali nemojte se previše dati maštarenju.

Posao: Već duže vreme balansirate na ovom polju. Za sada je to dobro. Onima čiji je posao vezan za putovanja, možda inostranstvo, biće dobrih priča. Sve ide kako treba. Imaćete osećaj da ste pronašli sebe. Neki drugi Strelčevi biće i dalje u poslovnoj priči iz nužde. Svaki dan je jednoličan i isti, čak i priliv novca nije zadovoljavajući, ali kada se nešto mora, onda se mora. Makar ste toga svesni. Osveženje i polet dobiće oni koji već izvesno vreme čekaju na neku ( možda bilo kakvu ) poslovnu priliku, jer će dobiti dobru vest u drugoj polovini septembra.

Zdravlje: Zdravlje vam je uglavnom dobro, osim hroničnog umora.

JARAC

Ljubav: Mislite o jednoj neostavrenoj ljubavi. Razmišljate kako je teško doći do nje/njega. Neizbežna vam je letargija, bez obzira što ste svesni čitave situacije. Kao da žalite za propuštenim prilikama. Ako ste u braku, trebali bi da razrešite nesuglasice koje se već izvesno vreme provlače kroz vaš odnos. Pazite šta pričate, jer vaš partner sve dobro pamti. Možda iz sitnice ponovo izbije sukob. Bolji dani za slobodne su u trećoj dekadi meseca.

Posao: Nije vreme za sukobljavanje sa nadređenima ili sa onima od kojih zavisi tok vašeg posla. Ovo je vreme dobrih transakcija. U stvari pazite da zaokružite svaku priču koja nije završena poslednjih par meseci, naročito ako vi imate neki udeo u tim poslovnim projektima. Ako se bavite nekretninama, sređujte papirologiju prvih deset dana ovog meseca. Trudite se da ne kupujete nekretninu ili kola krajem septembra. Sačekajte neki drugi period.

Zdravlje: Moguće su infekcije. Pazite na bubrege i mokraćne kanale.

VODOLIJA

Ljubav: Prolazi vam krizni period, ali se isto tako nastavlja. Lakše će da dišu Vodolije prve i druge dekade, dok su oni iz trećeg dekanata na udaru. Zato sve odnose stavite “pod led” jer su mogući krahovi od kojih nećete dugo da se oporaviti. Ovo je vreme kada treba da balansirate. Slobodni će imati jake fluide i varnice sa jednim Lavom. Možda izbije veći požar nego što se nadate. Pripazite se. Oni koji teže ozbiljnoj vezi, na dobrom putu su da se odluče ili da se neko odluči za njih. Spremni ste, ali ćete na neki “mir” ipak da sačekate.

Posao: Pojaviće se nove prilike. Nepogrešiv instikt kada treba da se javite nekoj bitnoj i odgovornoj osobi za ovaj posao. Pazite da sve bude raščišćeno u prethodnom. I naravno pripazite na jezik. Ne pričajte unapred o svojim planovima kao i potrebama. Možda će neko pogrešno shvatiti i doneti pogrešnu odluku, pogrešnu za vas. Finansijska strana vam nije tako jaka, pa se vi potrudite da je polako, ali sigurno poboljšate. Imaćete prilike za to!

Zdravlje: Slaba cirkulacija, problemi sa genitalijama, posebno onima kojima je to već “stari” problem.

RIBE

Ljubav: Potrebna vam je veza koja će vam obogatiti život. Neke stvari krijete i to je dobro, jer ima puno ljubopitljivih i onih kojima je čudno gde ste “nestali”. Prenaporno će vam biti da raspravite nesuglasice sa partnerom, posebno na početku meseca. Ponovo ćete želeti odmor, koji sada nije izvodljiv, zato nađite neko rešenje da se izolujete od svih, jer će vam sredinom meseca biti potreban mir i dobar razgovor sami sa sobom po pitanju šta u stvari hoćete u ljubavi.

Posao: Za razliku od onih koji su u radnom odnosu, nezaposlene Ribe će imati dobru sreću kada je ovo polje u pitanju. Ponuda, razgovor,brz početak… Dešavaće vam se veliko brzinom, da ni sami nećete biti svesni šta vas je snašlo. Možda vam se neće svideti okruženje i pojedine osobe, ali ćete svakako biti zadovoljni samim poslom i najavljenoj plati. Uz vašu intuiciju možete napraviti dobar temelj. Oni koji su u privatnom biznisu, očekuju novine koji će ih “izvući” iz jedne teške kolotečine u koju su zapali. Pazite šta dogovarate i šta potpisujete. Cilj ne opravdava uvek sredstvo – setite se toga u bitnim dogovorima tokom druge polovine meseca.

Zdravlje: Moguće mučnine izazvane glavoboljom tokom druge nedelje meseca. Slaba cirkulacija. Potrebna vam je fizička aktivnost.

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.