Aktuelnosti

Irregular Choice cipele za jesenje i zimske mlade

Irregular Choice cipele za mladu

Pred vama je nova kolekcija (jesen/zima) Irregular Choice obuće!!!

S obzirom da ste već upoznati o kakvim cipelma se radi (ako niste => Cipele za smelu i definitivno jedinstvenu mladu), a pokazali smo vam i kako one mogu da upotpune i razdrmaju vaš stajling na dan venčanja => Venčanice & Cipele, sada ćemo uz nove modele da vam ispričamo nešto više o njihovoj istoriji.

Irregular Choice cipele kolekcija jesen - zimaIrregular Choice stvorio je Dan Sullivan 1999. godine jer je primetio da tržište obuće postaje izrazito neutralno i crno, premda je postojala globalna potražnja za drugačijim, individualnim i nečim što se može nositi s ponosom.

Irregular Choice cipele kolekcija jesen - zimaRođen u Londonu, Dan je odrastao na Kings Road-u tokom 70-tih za vreme izvorne punk ere, a kroz neposredni rad već je bio pod uticajem Ever Lasta i Katheryn Hamnett i pre nego što je završio školu. Njegovi roditelji su u njemu prepoznali izvanredni talenat za dizajn još od malih nogu, te su ga obučavali u industriji obuće koristeći se Transitom, svojim tadašnjim lancem trgovina obuće. Roditeljski dom napušta u dobi od 15 godina i otvara svoju prvu trgovinu obuće u Covent Gardenu, sa 18 godina. Sa 23 godine, zatvorio je trgovinu kako bi mogao putovati i vidjeti šta još svijet ima za ponuditi.

Irregular Choice cipele kolekcija jesen - zimaOdlučio je otputovati na istok kako bi se upoznao s radom u tvornicama i razumeo kompletan ciklus dizajna i proizvodnje obuće. Njegova kreativna sloboda i praktično znanje omogućili su mu da njegovi snovi prevazilaze zadate okvire, te je počeo često putovati u mladoj dobi, a omiljena mesta su mu bila Azija i Japan, gdje je stekao još brži i širi uvid u dizajn. „Kultura, arhitektura, hrana, sve je to značajno uticalo na moje prve kolekcije, a tu sam i dobio ideju za tzv. split toe cipele koje su je još uvijek ugrađene u moj dizajn“, ističe Dan Sullivan.

Irregular Choice cipele kolekcija jesen - zimaZajedno sa svojim roditeljima, kreirao je računicu koja će mu omogućiti da ostane kreativan koliko želi, dok istovremeno proizvodi obuću po pristupačnim cenama bez potrebe za obično visokim proizvodnim minimumom. Tako je rođen Irregular Choice.

Irregular Choice cipele kolekcija jesen - zimaDan se čvrsto držao svoje filozofije tokom posljednjih 14 godina, prema kojoj Irregular Choice ostaje nedodirljivi izvor mode, bez mogućnosti uticaja ili promene, koji je originalan i koji vas izdvaja iz gomile.

Irregular Choice cipele kolekcija jesen - zimaStoga, Irregular Choice ne prati dešavanja u modnoj industriji ili aktivnosti drugih brendova nego samostalno kreira i stvara jedinstvene modele kolekcionarske obuće koja je iz sezone u sezonu sve lepša, poželjnija i udobnija.

Irregular Choice cipele kolekcija jesen - zimaDolazeća sezona jesen/zima 2013/2014 nam donosi obilje različitih vrhunskih dizajnerskih rešenja u toplim jesenjim bojama i dezenima, obuću od kvalitetnih materijala koja se može kombinovati za sve svakodnevne, posebne, poslovne i vama vredne prilike. Osim neobičnih i, kako kažu, nespojivih kombinacija, kolekcija nam donosi modele obuće sa neobičnim petama, sa mačijim, psećim, ptičijim motivima, pa čak utelovljuje naša stopala u opasne ajkule (Carpe Diem!) pred kojima neće biti spasa svima koji stanu na vaš put!

Irregular Choice cipele kolekcija jesen - zimaSvakako, ono što ova kolekcija donosi u narednoj sezoni je garant da ćete biti zapaženi po svom jedinstvenom stilskom izražaju i, što je najbitnije, bićete sretni sa svojim „neobičnim izborom“. Jedno je sigurno, a to je da sve ljubiteljice ove obuće, ubrzo nakon svog prvog para Irregular Choice cipelica, postaju strastvene kolekcionarke koje svake sezone biraju svoj omiljeni par ili sasvim opravdano po nekoliko pari Irregular Choice obuće.

Irregular Choice cipele kolekcija jesen - zimaIrregular Choice je brend koji je poznat po održavanju svoje kreativnosti i individualnosti u svijetu i vremenu konformizma. To je stanje uma, način življenja. Irregular Choice nam nudi svežinu i zabavu koja, pre svega, održava vašu maštu i stilsku jedinstvenost.

Irregular Choice cipele kolekcija jesen - zimaIrregular Choice u Bosni i Hercegovini (Sarajevo) možete kupiti online ili u trgovini Metaphysika, koji su ujedno i regionalni distributeri za Irregular Choice brend. Pratite događanja i vesti o brendu za naš region na FB stranici Irregular Choice Balkans ili na stranici Metaphysika.

Adnana Handžić
Metaphysika
Email: metaphysikahq@gmail.com
Tel. +387 61 534 854

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.