Aktuelnosti

5 znakova da ste na korak do udaje

Na osnovu mnogobrojnih intervjua sa neženjama, Lisa Daily, autor knjige „Dosta je sa ostavljanjem“, tvrdi da svaki muškarac priželjkuje pristojnu, smernu, ali i izazovnu suprugu.

Pročitajte njene kratke savete:

1. IMA ŽIVOT
On voli da ga vi volite, mazite, pazite, ali podjednako želi da vidi i da imate svoj život: vodite računa o sebi, svom izgledu, imate dobar posao, družite se sa prijateljima i porodicom, volite da putujete i u svemu, generalno, uživate. Ne čekate da dođe pravi muškarac, da bi konačno počeli da živite punim plućima.

2. NE PRILAZI PRVA
Mnogo je polemisano u javnosti, da li bi žena trebalo ili ne da prva priđe muškarcu, pa ne postoji jedinstveni zaključak. Ipak, Daily smatra da žena nikada ne bi trebalo da učini prvi korak: ako ga ona stalno zove prva nikada neće pouzdano znati da li je on uopšte želi ili je samo ljubazan. Bez obzira šta oni kažu, muškarci vole da love žene i to se nikada neće promeniti.

3. SAMO PRISTOJNO
Na početku veze dvoje se tek upoznaju, pa žena ne bi trebalo da pravi lascivne i nepristojne komentare. To je, naravno, dozvoljno, ali su oni deo intime koja se gradi vremenom. Takođe, dodiri na javnom mestu su nepoželjni. Kasnije, kada se u vezi osećate kao „svoj na svome“ u obzir dolaze i skriveni dodiri ispod stola na večeri u restoranu.

4. ČEKA SEKS
Kada je seks u pitanju, više ne postoje tabui. Ipak, žene bi trebalo da znaju da je to i dalje značajan korak u odnosu dvoje ljudi. Stupanje u intimne odnose zauvek menja tok jedne veze, a žene posle njega imaju potrebu da se „ušuškaju u vezu“. Zato Daily savetuje žene da bi trebalo da prođe makar mesec dana od početka veze do prvog odnosa.

5. SITNICE
Muškarci vole da im svakodnevno činite sitne ustupke i poštujete njihove istinske potrebe (ako baš mrzi da namešta krevet ujutru, uradite to umesto njega). Daily kaže da ona redovno kuva svom mužu i da je to način da mu pokaže koliko brine o njemu. I on to ceni i uzvraća joj istom merom – kada je napolju hladno, izađe ujutru pre nje napolje da očisti auto od snega i leda.

Izvor: Blic Žena

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.