Aktuelnosti

Jovana Janković i Željko Joksimović se venčali i u Beogradu

Informacija da su se voditeljka Jovana Janković i kantautor Željko Joksimović venčali na Maldivima i domaćim medijima odjeknula je poput bombe.

Iako se mislilo da je venčanje organizovano u najvećoj tajnosti, Jovana ipak otkriva da su isto pažljivo planirali, te da su čak i garderobu za sam čin poneli iz Beograda.

– Ništa nije rađeno u tajnosti. Dakle, svi naši prijatelji su znali naše planove i bili upoznati sa celom organizacijom. Venčanicu sam ponela iz Beograda, baš kao i Željko svoje odelo, što će reći da ništa nismo prepustili slučaju. Želeli smo da se venčamo na mestu na kom smo prvi put bili na odmoru i koje je za nas najromantičnije. Sam čin venčanja smo oduvek zamišljali kao nešto u čemu ćemo samo nas dvoje uživati, i srećom, mogli smo tu želju sebi da ispunimo – rekla je Jovana za novi broj magazina “Svet”.

Na pitanje kada ona i Željko planiraju venčanje u Srbiji, Jovana je otkrila da se ono već dogodilo.

– Nedugo po povratku u zemlju, uz prisustvo kumova i matičarke, ozvaničili smo ono što smo uradili 20. januara na Maldivima. Bez pompe, kako smo i planirali. Kum mi je Srđan Predojević, kolega i pre svega moj veliki prijatelj, dok je Željku kumovao dugogodišnji prijatelj i menadžer Bane Obradović – rekla je Jovana koja je otkrila da žurku povodom venčanja još nisu organizovali.

Pratite klikove vesti i naučite kako da organizujete svoje venčanje ukoliko vam predstoji.

Izvor: opera-17.com

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.