Aktuelnosti

Kakvo venčanje priželjkuju horoskopski znaci?

egzotično venčanje

Ovan i Strelac priželjkuju egzotično venčanje, Jarac je tradicionalan, Blizancima je najvažnije dobro društvo, dok Škorpija opsesivno želi zaštititi svoju privatnost…

venčanje na Santoriniju

Foto: chrismanstudios.com

Ovan želi egzotično venčanje

Uvek originalni Ovan voli da bude u centru pažnje, pa tradicionalna ceremonija nije najbolji izbor za njega. On svoje venčanje zamišlja kao jedinstven događaj o kojemu će se pričati još godinama. Sudbonosno “da” izreći će u morskim dubinama, na golf terenu ili dok s partnerom jaše u suton.

Bik želi sudbonosno “da” izreći u prirodi

Za razliku od ekstravagantnog Ovna, Bik ima puno staloženije želje. Veliki ljubitelj prirode najradije bi svoje zavete izrekao u planinama, na ranču ili u romantičnom vinogradu. Ovaj gurman obožava hranu pa će svoje goste ugostiti najfinijim jelima i desertima, a u nedostatku boljeg mesta za venčanje izabraće luksuzni hotel.

Blizancima je društvo najbitnije

Iako zavisnici o adrenalinu, Blizanci su tradicionalni po pitanju venčanja. Oni vole retro ugođaj i biraju mesta koja imaju istorijski šarm, a venčanje u inostranstvu dolazi u obzir samo ako mogu povesti i sve svoje prijatelje. Najvažnije im je da se svi dobro zabavljaju, pa se na njihovim svadbama može očekivati ples do ranih jutarnjih sati.

Raku je važno mirno okruženje

Romantični Rak voli mirno okruženje u kojem se oseća kao da je kod kuće pa su imanja sa livadama idealna za njega. Inostrana venčanja mu ne odgovaraju, a osim lokacije izuzetno mu je važna hrana. Rak voli da se brine o drugima pa će se pobrinuti da se gosti odlično zabave.

Kod Lava sve mora biti savršeno

Glamurozni Lav sve radi sa stilom, pa se na njegovom venčanju ne očekuje ništa manje od savršenstva i hotela sa pet zvezdica. On obožava sunce pa je plaža idealno mesto za razmenu zaveta, a za svoje sudbonosno “da” odleteće i u trope.

Devica želi da sve bude skromno i u skladu s prirodom

Savesna Devica i kad je venčanje u pitanju pazi na svaki dinar, ali i da sve bude u skladu s prirodom. Ona će svojim gostima pružiti sve, ali bez prevelikog rasipanja. Za takvog perfekticonistu najbolji izbor je eko imanje.

Vaga priželjkuje romantično venčanje

Vaga je jedan od najromantičnijih znakova Zodijaka i venčanje joj je jako važan događaj u životu. Ona želi da sve bude veličanstveno pa najčešće bira stari dvorac ili venčanje na kruzeru uz zalazak sunca. No istovremeno je veoma prevrtljiva pa može iznenaditi odabirom jednostavnog trendi restorana.

Škorpiji ne trebaju gosti

Škorpija opsesivno čuva svoju privatnost pa se obično odlučuje za privatna imanja koje nude maksimalnu zaštitu. Ako to ne može dobiti, radije će izabrati egzotičnu destinaciju u koju će pobeći samo sa partnerom bez gostiju.

Strelac pristaje samo na ekstravaganciju

Strelac baš kao i Ovan voli da bude drugačiji od drugih zbog čega ne želi klasično venčanje. Njegov izbor su daleke egzotične destinacije na kojima će mu zavideti svi prijatelji. Obala Afrike , luksuz u Dubaiju ili Alpi pristaju njegovim ekstravagantnim zahtevima.

Jarac drži do tradicije

Jarac je jako tradicionalan i idealno venčanje zamišlja u crkvi u kojoj su se oženili njegovi roditelji. Drži do običaja, pa venčanice u bilo kojoj drugoj boji osim bele ne dolaze u obzir. Prijem se odvija pod belim šatorom u društvu samo najbližih ljudi.

Vodolija će se udati pod vodom ili u balonu

Baš kao Ovan i Strelac, Vodolija i priželjkuje egzotično venčanje. On sudbonosno “da” želi izreći dok skače bandži, pod vodom ili u balonu, a za idealnu lokaciju preleteće i okean. Ovaj se znak vodi krilaticom “što neobičnije, to bolje”. Iako obično ne može da dobije dozvolu za to što želi, ipak će pokušati da napravi nešto što dosad niko nije.

Ribe biraju plažu ili brod

Romantičnim Ribama baš kao i Jarcu važna je tradicija, ali pre svega žele da u bračnu luku uplove blizu vode. Odmaralište na obali mora ili plaža idealno su mesto za njih, a neće odoleti ni prijemu na brodu. Osim toga, jako paze na muziku i ples pa će od gostiju očekivati da svoje plesno umeće pokažu na podijumu.

Izvor: Super Žena

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.