Aktuelnosti

Najduži brakovi u Holivudu

Svaki brak zahteva dosta posvećenosti i rada. Ali, dodajte tome desetine paparaca, bliceva i kamera koji vas u stopu prate, totalne strance koji imaju oformljeno išljenje o vašem privatnom životu i o tome pišu u magazinima i supružnika čiji je posao da se često ljubi i grli sa nekim od najlepših ljudi današnjice – priznaćete da je očuvanje takvog braka još teže! Iako su holivudski brakovi prilično kratkog veka, a godina staža je ravna deceniji kod „običnih smrtnika”, ima parova koji su uspeli da prebrode sve bure.

Rita Wilson i Tom Hanks

Tom Henks (55) i Rita Vilson (55)  24 godine u braku.

Deluju veoma pristupačno i kao da ne bi mogli da žive jedno bez drugog. Kažu da su srodne duše. „Rita me je naučila šta je ljubav i to mi pokazuje svakoga dana”, otkriva Tom.

Denzel Washington i Pauletta Pearson

Denzel (57) i Poleta (61) Vošington 29 godina u braku

O njima se ne zna mnogo, jer svoj privatni život drže skriven od javnosti. Upoznali su se na snimanju jedne TV serije i imaju četvoro dece. Opra je jednom pitala Poletu da li je ljubomorna na brojne obožavateljke njenog supruga. „Ne, a znate zašto? Zato što on uvek dođe kući”, odgovorila je ona.

Ozzy i Sharon Osbourne

Ozi (63) i Šeron (59) Ozborn: 30 godina u braku

Šeron je upoznala Ozija kad je imala 18 godina; njen otac u to vreme je bio menadžer Black Sabbath-a. Počeli su da se zabavljaju 1979, kad je Ozi izbačen iz benda a Šeron preuzela ulogu njegove menadžerke. Tri godine kasnije venčali su se na Havajima. Brak im je bio ispunjen alkoholom, drogama i nasiljem. Šeron je priznala da su se redovno tukli. Ozi je, pod dejstvom alkohola, jednom pokušao i da je udavi. Posle toga je otišao na rehabilitaciju, a Šeron je „skupila snagu” i odlučila da ostane u braku.

Iman i David Bowie

Dejvid Boui (65) i Iman (56) 20 godina u braku

Sudanska lepotica kaže da dela njenog supruga govore više od reči. „Zabavljali smo se tek dve nedelje i dolazila sam iz Pariza za L.A. Čekao me je na aerodromu sa cvećem, bez ikakvog obezbeđenja, okružen gomilom paparaca. Baš ga je bilo briga što ostali gledaju. Tad sam znala da ga treba zadržati”.

Annette Bening i Warren Beatty

Voren Biti (75) i Anet Bening (54) 20 godina u braku

Nekada nepopravljivi ženskaroš, Biti se – na zaprepašćenje mnogih – skrasio kraj jedne žene. Četvoro dece kasnije, njih dvoje i dalje deluju kao skladan par. „Nikada nemojte zaboraviti da odvojite vreme samo za vas dvoje. Naviknite decu od malena da mama i tata ponekad žele da se osame”, kaže Anet.

Kevin Bacon i Kyra Sedgwick

Kevin Bejkon (53) i Kira Sedžvik (46) 23 godine u braku

„Roditelji su mi se razveli kad sam bila mala i od početka braka sam mislila kako mogu i sama. Volim ga, ali sam dovoljno jaka da se nosim sa životom i bez njega”, otkriva Kira svoje prve utiske o Kevinu. „Ali vremenom se poverenje i ‘zavisnost’ produbljuju. Kevin je osoba na koju mogu da se oslonim da će hodati sa mnom kroz život. Ta zavisnost je velika, stvarna, duboka i ja je obožavam”.

Michael J. Fox i Tracy Pollan

Majkl Džej Foks (51) i Trejsi Polan (51) 23 godine u brak

Upoznali su se 1985. na snimanju „Porodičnih veza” a posle samo dve godine braka Majkl je saznao da boluje od Parkinsona. Bez obzira na teškoće i dalje su zajedno i imaju četvoro dece. Trejsi je rekla da imaju dobar brak zato što su oboje imali divne roditelje za uzor. „Za nas je normalno da dvoje ostanu zajedno i u teškim trenucima. Odrastali smo gledajući to iz prve ruke”.

Kurt Russel i Goldie Hawn

Kurt Rasel (61) u Goldi Hon (66) zajedno 28 godina

Iako tehnički nisu u braku, to je još jedan razlog da im odamo poštovanje. Premda je mnogo lakše da se raziđete kad vam brakorazvodna parnica ne visi nad glavom, njih dvoje su i dalje zajedno. „Nećemo se venčati. I dalje mi se sviđa ideja da sam ja njegova devojka. Bila sam dvaput udata i mislim da mnogo idealizujemo ideju braka i porodice. Naše putovanje je samo naše, kako god ga nazvali, i mi ga nećemo prekinuti”, kaže Goldi.

Izvor: b92.net

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.