Aktuelnosti

Nedelja braka

Nedelja braka je deo međunarodne incijative “Marriage Week International” koja se svake godine odvija u više od 26 zemalja kako bi se od 7. – 14. februara održao niz događaja kojima bi se proslavio brak i motivisali i osnažili parovi u svom međusobnom odnosu i predanosti. Nedelja Braka  podstiče pojedince, udruženja, kompanije, vladin i nevladin sektor, politička tela, crkve i sve ostale koji podržavaju iste ciljeve i vrednosti da u nedelji od 7. – 14. februara organizuju jedan ili više događaja, od onih neke sasvim romantične prirode do onih edukativnih ili zabavnih.

Ovo je treća godina kako Nedelja braka promoviše zdrave vrednosti braka i porodice pod sloganom “Vernost je prednost”. Širom Srbije biće organizovane romantične večere za parove, zanimljive edukativne radionice i predavanja, takmičenje bračnih parova u mešenju. U subotu 9. februara u Novom Sadu  biće organizovano romantično veče za bračne parove koje je besplatno i može da se prijavi ko god želi sa svojom bračnim partnerom. Te večeri pored dobre  muzike i zakuske, bračni drugovi će moći da uživaju u društvenim igrama i plesu iznenađenja, biće organizovana i tombola za sve prisutne, a nagrade za sve parove i ove godine obezbedile su preduzetnice fb grupe Vredne ruke Vojvođanki čiji osnivač je deo tima organizacije Nedelje braka. 

Pored romantične večere, Vredne ruke Vojvođanki 12. februara u 15:15h u klubu Biznis na štiklama organizuju motivaciono predavanje na temu “Porodica bitan faktor uspeha” čiji su gosti predavači poznati poslovni konsultanti. Indira Popadić, kreator Biznis planera za uspešne žene i muškarce i Draško Orčič, internacionalni ekspert iz oblasti razvoja ličnog potencijala. Autor je alata za merenje intelektualnog potencijala u kompanijama koji je 2017. objavljen u prestižnoj naučnoj monografiji Američkog izdavača IGI Global USA.

Sve dodatne inforamcije mozete da dobiti na oficijalnom sajtu www.nedeljabraka.com i fb stranici Nedelja braka.

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.