Aktuelnosti

Mladoženja i džentlmen

Gagliardi-Srbija

Vaša nežnija polovina se već mesecima priprema za dan venčanja dok vi zbog gomile obaveza tek u prolazu pomislite da biste trebali da odvojite malo vremena i posvetite se traženju odgovarajućeg odela u kojem ćete izgovoriti sudbonosno ,,da’’.

Odlučili smo da sa vama podelimo par korisnih saveta kako bismo vam uštedeli dragoceno vreme i pomogli da što lakše izaberete kombinaciju koja će vam savršeno stajati na dan venčanja.

Gagliardi-Srbija-Beograd

Počinje sezona venčanja

Proleće i leto su savršena godišnja doba za venčanje jer obiluju bojama, svežim plodovima i ambijentima koje možete iskoristiti za svoju proslavu. Kada je u pitanju pravilan izbor odeće za ovu priliku, potrebno je da obratite pažnju na dve stvari:

1) birajte udobnu odeću u kojoj ćete se prijatno osećati tokom trajanja ceremonije i proslave venčanja;

2) oči svih zvanica će biti uprte u vas – toga dana VI treba da budete najlepši i najzgodniji muškarac u društvu.

muska-odela-beograd

Birajte prirodne materijale za letnje venčanje

U odeći izrađenoj od prirodnih materijala osećaćete se komotno i opušteno, a opet dostojanstveno i elegantno. Izaberite sako od lana, pamučnu košulju i pantalone, prsluk od vune i udobne kožne cipele koje su obavezne u ovakvoj prilici. Birajte dobro skrojenu odeću jer ona ne samo što lepo pristaje muškarcu, već je i udobna za nošenje.

odelo-za-svadbu-beograd

Izgledajte najbolje što možete

Boje koje su ovoga proleća i leta aktuelne su: mornarsko plava, bela, svetlo plava, indigo plava, limun žuta, ,,vintage“ pink, lila, lavanda, izgorelo orandž i kombinacije sivih nijansi.

svecano-odelo-beograd

Za dnevnu varijantu venčanja opredelite se za svetliju kombinaciju sakoa i pantalona. Svetlo sivi sako možete kombinovati sa belim pantalonama, ljubičasti sako sa svetlo plavim pantalonama dok se svetlo plavi sako savršeno uklapa uz krem pantalone. Uz svaku od ovih kombinacija možete obući belu, svetlo žutu ili svetlo plavu košulju sa kravatom kontrasne boje. Braon kožne cipele su pravi izbor za svaku od ovih kombinacija.

muško-odelo

Ako baš želite da se istaknete, možete obući veoma svetlo (ali ne belo!) odelo i belu košulju i uklopiti je sa kravatom kontrasne boje i dezena i crnim cipelama. Veoma svetli sako moguće je kombinovati sa tamno sivim ili plavim pantalonama i crnim cipelama.

svetlo-odelo-za-venčanje

Za večernju varijantu venčanja ili proslave predlažemo da se opredelite za nešto formalniji izgled i koristite tamnije kombinacije odeće, uvek sa crnim cipelama. Kako biste ipak uneli malo letnje živosti, birajte odeću koja ima diskretni karirani ili prugasti dezen. Fini detalji poput ukrasnog štepa, lepo dizajniranih dugmića ili pažljivo krojene postave sakoa dodatno oplemenjuju klasično krojeno odelo i daju mu šarm.

sivo-odelo

Izgledajte kao pravi džentlmen

Za sam kraj smo ostavili savete koji će od vas načiniti pravog džentlmena sa stilom. I ovde postoji pravilo koje ovoga puta glasi: detalji su ono što odeći daje posebnu lepotu, a vas pozicionira kao osobu sa sofisticiranim modnim ukusom. Zato razmislite o tome da umesto klasične kravate stavite moderno dizajniranu leptir mašnu, koja u dnevnoj varijanti može biti svetle boje a u večernjoj tamne (nikako jednobojne crne ili teget) boje. Ako ste ipak ljubitelj kravate, neka ona bude od svile u više boja ili jednobojna sa mnoštvom sitnih detalja. Nemojte zaboraviti ni maramicu za džep sakoa koja se mora slagati sa bojom kravate, odnosno leptir mašne ili prsluka.

mladoženjin-stil

Poslednji savet mladoženji i džentlmenu jeste da se potrudi da se stilski uklopi u izgled svoje izabranice. Venčanje je čin kojim se i formalno spajate u jedinstvenu zajednicu i zato kao par treba da delujete harmonično i skladno u svakoj javnoj prilci.

Želimo vam nezaboravno venčanje sa stilom i mnogo lepih zajedničkih trenutaka.

Fotografije: Gagliardi, Čika Ljubina 6, Beograd

Facebook: https://www.facebook.com/GagliardiSrbija

Instagram: http://instagram.com/gagliardisrbija#

Web: http://gagliardi.rs/

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.