Aktuelnosti

Parfemi za mladoženju

parfem za mladoženju

Iako su mladoženje malo „potisnuti“ na venčanju, ipak i oni moraju imati savršen izgled i odlučan stav. Kako bi mogli da ističu sebe? Naravno, sa neodoljivim parfemima koji pružaju samopouzdanje i eleganciju.

mladoženja

AllureHommeEditionBlanche od poznate modne kuće Chanel dolazi u raskošnoj beloj bočici sa simbolima elegancije i stila. Ovo luksuzno izdanje ima više lica, tj. snaga parfema se vremenom menja u raznim nivoima. Na prvom nivou se nalaze začinski akordi, drugi nivo je veoma svež, dok je treći sačinjen u duhu orijentalnih aroma. Na četvrtom nivou se nalaze drvenaste note koje doprinose muževnom karakteru parfema.

Boris Becker LR, popularni teniser je komponovao ovu neodoljivu aromu. Miris je poprilično sportski, međutim, harizmatičan je i namenjen pravim pobednicima. Sveže note se zahvaljuju citrusnim akordima, a pojavljuju se i zelenkasti mirisi prilikom nošnje. Cvet lavande i majčine dušice se osećaju u srcu parfema, kao i sveža morska voda.

Klasičnu eleganciju ćemo predstaviti kroz parfem Burberry The Beat for Men. Predivno pulsira na džentlmenima i ističe njihov stil na venčanju. Savršeno ide uz odelo i kravatu. Pored toga mladalački je, svež i urban. Drveni akordi oslikavaju muževnost, dok je svežina citrusa i romantični cvet predivno upleteno u celu kompoziciju.

Samouverenost i intenzivni akordi su sakriveni u jednu crnu bočicu za mladoženje koji obožavaju svoju voljenu osobu. GreenIrishTweedCreed je snažan i neodoljivo seksi. Ističe pozitivne strane svakog gospodina. Isprobajte da bi osetili svoj jak karakter!

Klasični stil Diora smo pronašli u bočici Dior Homme. Elegancija se odmah može primetiti nakon dodira sa kožom. Intenzitet se oseća tokom celog dana. Puderast miris je izgrađen na bazi cveta irisa u savezu sa aromatičnim i drvenim notama. Vrlo je lako zaljubiti se uz pomoć ovog parfema.

parfem za muškarce

Skup, ali kvalitetan miris od parfemske kuće Amouage je MemoirMan. Miris kože daje posebnu aromu celoj kompoziciji. Upoznati se s njim, a ostati ravnodušan, nemoguće je. Miris koji privlači pažnju, koji budi neke skrivene misli, pomalo je tajanstven, baš kao i njegova bočica. Morate ga imati!

GuerlainHommeIntense je senzualan i nenametljiv. Njegova dubina naglašava eleganciju svakoj mladoženji. Pripremite se za nezaboravno veče sa ovim mirisom, jer će začarati prisutne. Naglašena je zelena aroma mente, list rebarbare koja je opijena sa kapima ruma. U srcu mirisa se nalazi cvetni buket i geranijum.

Za romantičnog muškarca preporučujemo DreamerVersace. Međutim, koristite ga isključivo za večernji ples na svom venčanju. Početak mirisa je sladunjav sa aromatičnom bazom i toplim drvenim tragom u sebi.

>>>Ako planirate da pomognete svojoj verenici, rubrika Organizacija će vam u tome pomoći, a ako želite da joj priredite još iznenađenja, Medeni mesec je dobar način za to. 😀 <<<

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.