Aktuelnosti

Ivana ♥ Jovan – Najava venčanja!!!

buduci-mladenci

Klik postoji više od tri godine i tokom te tri godine smo vas mnogo puta pozivali da najavljujete svoja venčanja u našoj rubrici Na sva zvona. Nije bilo odziva… Koliko vidimo i zbog toga nam je jako drago, mnogo više volite da Na sva zvona objavite vaše venčanje naknadno. I to nam je jako drago jer imamo puno predivnih fotografija stvarnih mladenaca i njihovih venčanja na našem sajtu.

Ali šta je “fazon” kod najave venčanja? Pošto smo mi tu radi vas i želimo da učinimo sve što možemo da vaše venčanje i sva ostalo što se tiče vašeg venčanja bude posebno, divno i vama jako drago, pa tu smo i da zajedno napravimo najavu vašeg venčanja koju onda možete da šaljete vašim prijateljima, da objavite na društvenim mrežama itd.

Bile smo oduševljene kada nam se Ivana javila i rekla da želi da najavi njeno venčanje sa Jovanom!  Učinite to i vi! 🙂

 

***

Došlo je vreme da i mi izgovorimo DA. Naše venčanje je zakazano za 4-ti oktobar. Kao i svaka buduća mlada, previše sam uzbuđena, napeta, zamišljena, ali to su sve slatke “muke”… Sala, venčanica, odelo, dekoracija, kićenje i pokloni za goste, nezaboravne slike, bend…  Nakon svakodnevnog razgledanja stranica na internetu, časopisa, foruma, odlučila sam da se sama pozabavim organizacijom, dekoracijom i osmisljavanjem čitavog “spektakla”. Hvala na pomoći mami, kumi i deverušama! Sva ta priča u vezi sa venčanjem, organizacijom i dekoracijom me je inspirisala da i sama otvorim agenciju za organizaciju i dekoraciju proslava. Dobila sam divnog buduceg muža, znanje i zanimanje! Naravno, prvi ćete biti obavešteni o utiscima. Veliki pozdrav za Klik Do Venčanja!

Do venčanja…

***

buduci-mladenci

buduci-mladenci

buduci-mladenci

buduci-mladenci

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.