Aktuelnosti

Jovana ♥ Miša

mladenci

Pored toga što su stvarna venčanja uvek zanimljiva i svako ima svoju posebnu karakteristiku, u priči o Jovaninim i Mišinim svadbenim fotografijama ima još nešto posebno.

mladenci mladenci

Happy Lab je fotografski dvojac koji čine niko drugo nego Jovana i njena prijateljica Ivana. Kažu da ih je zapravo ljubav prema fotografiji spojila iako su potpuno različite. Shvatile su da zajedno mogu više pa su se upustile u zajedničku avanturu. I tokom ovog fotkanja su dejstvovale udruženo ali sa različitih strana objektiva. Jovani nije strana ni ova pozicija, a više o tome ćete saznati ako bacite pogled na nered u njenom ormaru. 😀 Mess in my closet je Jovanin blog koji iskreno preporučujemo.

malda malda malda

bidermajer

Mi ćemo pretpostaviti da je gitara bila jedno od Mišinih osvajačkih sredstava pa je zaslužila mesto i na ovim fotografijama. 😀 Kako god, uklopila se perfektno, dala originalnost i dodatnu čar fotografijama kao što verovatno i svakodnevnom životu čini…

mladenci mladenci mladenci

Kad uzmemo u obzir da su se dve umetničke duše pronašle, ono što je izvesno je da ni sopstveni brak neće tretirati na drugačiji način i da će on biti još jedno njihovo umetničko delo. 🙂 Puno sreće u braku i roditeljstvu vam žele dve Marine ~ Klik Do Venčanja.

malda mladozenja

mladenci mladenci

mladenci

mladenci mladenci

mladenci

*Fotografija iz ovog posta se ne smeju koristiti bez prethodnog odobrenja!

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.