Aktuelnosti

Snežana ♥ Dejan

mladenci snezana i dejan

Prihvatili su naše preporuke i imali savršeno venčanje. Snežana i Dejan venčali su se 13.10.2012.  O atmosferi će najbolje posvedočiti fotografije, ali mladenci prethodno žele još jednom da pozdrave i pohvale one koji su im pomogli da njihov najlepši dan bude nezaboravan.

mladenciKad smo odredili datum venčanja, počele su pripreme… Preko jednog foruma saznala sam za profesionalnu šminkerku Milicu Božić, čula sam dobre preporuke i reših da je potražim… Tako sam naišla na sajt ‘Klik Do Venčanja’ i tu našla Milicin kontakt. Na istom mestu sam videla i reklamu za bend za svadbu, kontaktirala ih i ubrzo smo se i upoznali. Prvi utisak je bio pozitivan, zato smo prvom prilikom otišli u Novi Sad da ih čujemo. Oduševili smo se njihovom svirkom, osvojio nas je njihov iskren i neposredan nastup i dileme više nije bilo.

Milicu sam lično upoznala kad sam otišla na probno šminkanje nedelju dana pred venčanje ali smo se pre toga dopisivale i na taj način već donekle upoznale. Šta da vam kažem… Nalet pozitivne energije, prijateljski stav, potpuna predanost, to je ono što sam osetila od prvog momenta. Trema je spasnula, znala sam da kako god da počne taj dan (a pričali su mi da mlade neretko budu izuzetno nervozne dok traju pripreme za venčanje i da se to prosto ne može kontrolisati) i da ako i moji najbliži budu u žurbi, frci, Milica kad dođe, sigurno će tu eventualnu nervozu i neizvesnost oterati svojiom harizmom.

Kada sam se probudila na dan venčanja, bila sam toliko umorna, da tremu nisam ni osećala. Danima pred venčanje sam pravila medenjake kao poklone za goste, želela sam nešto drugačije, nešto što će svaki gost poneti kao uspomenu na taj dan, a mali medenjaci u obliku mlade i mladoženje bili su pravi pogodak!

medenjaci

Pored toga, napravila sam i svoju svadbenu tortu (tačnije torte, bilo ih je 3) i to sam završila veče pred venčanje.

mladenačka tortaJutro je prošlo kao u snu, odlazak kod frizera… sve se odvijalo tako brzo i onda je došla Milica. Pomogla mi je i prilikom oblačenja venčanice, a dok me je šminkala i oblačila, ćaskale smo kao da se dugo znamo i zabavljale se.

Tek što smo završile sa poslednjim pripremama, došli su fotografi. Foto studio ”Matija” je bio obavezan deo ponude restorana. Moram priznati da sam bila prilično sumnjičava, jer kad su mladenci uslovljeni fotografom, to budu neke prosečne ili slike ispod proseka. Međutim, posle razgovora sa vlasnikom foto radnje, sumnje su izbledele, a kad je Nikola, fotograf koji je došao kod nas, počeo da fotografiše, svaka sumnja je potpuno nestala. Vidi se da dečko voli to što radi i da je vrlo talentovan.

mladaSve se odvijalo po planu, nije bilo nikakvih neočekivanih događaja i kad je u restoranu žurka počela, nije jenjavala do samog fajronta.

ulazak mladenacaMomci iz benda Talasna dužina sviraju profesionalno, a opet iz srca, zvuk je odličan, a repertoar prethodno dogovoren – pretežno zabavna muzika, mada su sjajno interpretirali i odabrane “narodnjake”, na nogama je bilo i staro i mlado. 🙂

prvi mladenacki plesMilan je pravi šoumen ali se uglavnom od pevača to i očekuje pa oni koji se bave tim poslom, to prosto navežbaju. U ovom slučaju, definitivno je u pitanju prirodni talenat. 🙂 Uostalom, pogledajte klipove ovog benda, ne morate meni verovati. Najiskrenije ih preporučujem, nezaboravna atmosfera neće izostati.

pevac i mladozenja

svadba

mladenci nazdravljaju

mladenciKao što opet možete videti i na fotografijama, moja šminka je nakon celodnevnog igranja, gomile poljubaca, na kraju večeri izgledala idetično kao i na početku dana. I da, game is over. 😀

mladenci i burme

mladenci

mladenci

mladenci*Fotografije iz ovog posta se ne smeju koristiti bez prethodnog odobrenja!

komentara

1 komentar na Snežana ♥ Dejan

  1. Još jedna buduća mlada // 13/03/2013 at 10:08 // Reply

    Snežana, vidi se da ste uživali i da vam je venčanje bilo prelepo! Divan prikaz jednog nezaboravnog dana.:-)

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.