Aktuelnosti

Impozantni cvetni zid za vaše nestvarno dobre fotke sa venčanja

Sedam i po kvadrata cveća! 

Čitava bašta božura na vašem venčanju! Pri tome, nijedan neće uvenuti. 

Kinesko verovanje opisuje božur kao cvet koji pozitivno utiče na harmoničan suživot žene i muškarca pa zato često učestvuje u dekoraciji venčanja. 

Cvetni zid po kom će vaše venčanje ostati upamćeno, možete iznajmiti i on će se naći na željenom mestu, vaše je samo da u njemu uživate.

Ako ste vlasnik agencije za organizaciju ili dekoraciju venčanja, možete ga kupiti i njime obogatiti svoju ponudu.

Ako ste pak vlasnik restorana, ovakav cvetni zid u vašem prostoru ne mora biti samo pozadina za fotografisanje mladenaca ili impozantni detalj iza mladenačkog stola nego i pozadina ispred koje će se vaši gosti sa zadovoljstvom fotografisati i sasvim sigurno biti zadivljeni.

Ne treba trošiti reči, slike će ispričati cvetnu priču koja ostavlja bez kometara naročito ako uzmete u obzir činjenicu da je svaka ova latica prošla kroz deset prstiju jedne osobe koja je sa najvećom pažnjom svoju veštinu upotrebila kako bi napravila nešto bajkovito za vaše venčanje.

cvetni zid za vencanje cvetni zid za vencanje cvetni zid za vencanje cvetni zid za vencanje cvetni zid za vencanjecvetni zid za vencanje

cvetni zid za vencanje

Dimenzije cvetnog zida su: 2,5 metra – visina i 3 metara – širina. Konstrukcija je metalna, a cvetovi su pričvršćeni za panele koji se koriste u građevinarstvu, čisto da znate ako ste se zbog veličine zabrinuli za njegovu stabilnost. 

Želela bih da upotpunim priču fotografijama prirodnih božura kako biste mogli da uporedite i priznate da je ovo vrhunska izvedba kakvu nećete naći na drugom mestu. 🙂

Pišite nam na klikdovencanja@gmail.com ili pozovite 069/33-51-863 za dodatne informacije. 

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.