Aktuelnosti

Vaš lični pečat na koverti sa pozivnicom

U moru ponude koja sad već veoma teško uspeva da bude originalna, svi nastoje da svom venčanju (ili nekom drugom povodu) daju lični pečat. 

Pečati za koverte, ali u modernoj, praktičnoj varijanti, su nešto što se u poslednje vreme baš i nije često viđalo. S toga, ako želite da budete originalni, požurite dok i drugi ne počnu da stavljaju pečate na svoje koverte sa pozivnicama za venčanje. 😀 Osim originalnosti, ovi pečati će vašim pozivnicama dati i notu elegancije.

Lako se lepe na koverte ili same pozivnice. Dekle ništa od onih scena iz istorijskih filmova, nije potrebno da sami grejete vosak i izlivate pečate već dobijate kompletno gotov proizvod koji samo zalepite gde god želite. Osim za pozivnice za svadbu, ovi pečati se mogu koristiti i za pozivnice za rođendane, rođenje deteta, pozivnice za korporativne događaje…

Kao što vidite, pečatni vosak može biti u raznim bojama: staro zlato, novo zlato, srebro, bronza, beli sedef, platina sedef, bordo sedef, bebi roze, bebi plava, tamno plava.

Cena za pečate za koverte sa našim motivima (srce, prstenje, ruža, drvo) je 29 din/kom. Minimalna količina koja se naručuje je 50 komada.
Možemo izraditi pečate i sa vašim inicijalima ili bilo kojim drugim motivima. Doplata za izradu personalizovanog pečata je 1000 din.

klikdovencanja@gmail.com ili 069/33-51-8630

komentara

1 komentar na Vaš lični pečat na koverti sa pozivnicom

  1. Prelepo izgleda i pogotovo se uklapa ako vam je vintage tema vencanja!

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.