Aktuelnosti

Zahvalnice za goste na svadbi

zahvalnice-za-goste-na-svadbi

Zahvaliti se svojim gostima, kako za smo prisustvo na svadbi i deljenje sreće (koja se, kako kažu, kao i ljubav, deljenjem umnožava 😉 ) tako i na poklonu, jako je lep gest mladenaca.

Jedan od načina su svakako simpatični, simbolični poklončići kojima mladenci mogu da obraduju svoje goste. Da li će oni biti unoformni ili personalizovani, izrađeni od strane mladenaca lično ili naručeni, nije toliko bitno. Bitno je da vaši gosti osete vašu zahvalnost.

Tu je još jedan način, svima dobro poznate zahvalnice za goste na svadbi. One mogu biti dodatak nekom poklončiću ali mogu biti darovane i samostalno jer su lepo dizajnirane, štampane na kvalitetnom, glossy papiru, urolane i vezane satenskom ili organdin mašnicom.

Ovo je izuzetan gest ali i lep detalj na stolu koji upotpunjuje dekoraciju pa se boja i dizajn mogu uklopiti sa bojom dekoracije ili temom venčanja, a tekst možete odabrati ili ga sami osmisliti.
 
 
Ukoliko želite na ovaj način da se zahvalite vašim gostima, pišite nam >>> klikdovencanja@gmail.com  

zahvalnice-za-goste-na-svadbi zahvalnice-za-goste-na-svadbi zahvalnice-za-goste-na-svadbi zahvalnice-za-goste-na-svadbi zahvalnice-za-goste-na-svadbi zahvalnice-za-goste-na-svadbi zahvalnice-za-goste-na-svadbi zahvalnice-za-goste-na-svadbi zahvalnice-za-goste-na-svadbi zahvalnice-za-goste-na-svadbi

Cena zahvalnica za goste iznosi 35 din./kom.

U ponudi imamo veliki izbor dizajna i tekstova. Štampane su na kvalitetnom papiru. Urolane su i vezane satenskom ili organdin mašnicom (po izboru).

Dimenzije zahvalnica: 148,5 x 105 mm (A6 format).

Minimalan iznos za porudžbinu je 500 din.

Na teritoriji Beograda isporuka je besplatna (po dogovoru u određenim delovima grada), u drugim gradovima post ekspres.

Pišite nam >>> klikdovencanja@gmail.com ili zvrcnite na 069/33-51-863

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.