Aktuelnosti

U kutiji sa medenjacima slađa je koverta

kutija-sa-medenjacima-poklon-za-vencanje

Koverta (sa novcem, razume se :D) je u najvećem broju slučajevima prvi izbor mladenaca ako ih pitate šta im je potrebno kako bi na najbolji način započeli zajednički život. To su već svi do sada prihvatili nakon onog jednog perioda oštrog osuđivanja ove vrste darivanja. 

Kako ipak svi težimo da uhvatimo korak sa trendovima koji se uvek menjaju, i ovaj trend darivanja novca mladencima, je za sobom povukao mnoga kreativna rešenja. 

Tako su se npr. pojavile kutije za koverte, ranije su ih ismevali i zvali glasačkim kutijama, a sada su sastavni deo svake svadbe. Čak iako mladenci nisu naglasili da im novčani poklon najviše znači, svatovi su shvatili da je i njima najzgodnije da ovako obraduju mladence, nema razmišjanja, višednevnih “pajanja” po gradu, pakovanja, transporta kabastih poklona za koje nikad ne znate da li će završiti na kupujem-prodajem ili kod nekih drugih mladenaca ili će zauzimati dodatni prostor na tavanu. Zato su kutije za novac postale neophodne i definitivno se može reći da krase svadbe jer su kreativci dali sve od sebe da ponude što više različitih rešenja, pa su tu drvene, kartonske, oslikane, ukrašene, personalizovane, na sprat, okrugle, četvrtaste… Teško je i odlučiti se. 

Idemo korak dalje. Osim ovih kutija u koje jednostavno ubacite kovertu koju ste pripremili, pojavljuju se kutije sa raznim simboličnim poklonima u koje se dodaje čuvena koverta. Eto kreativcima novog izazova.

Na našem sajtu smo vam već ponudili neke mogućnosti koje ste prepoznali kao atraktivne i mnogi mladenci sada i pored toga što su od vas dobili finansijsku podršku, imaju i lepu uspomenu.

Ako nećete da razmišljate da li će čak i taj simbolični poklon u nekom momentu zasmetati vašim dragim prijateljima ili rođacima, imamo za vas najpouzdanije rešenje da kovertu predate u prelepom pakovanju i dodatno obradujete mladence. Pa i u onoj prvoj bračnoj noći za koju znate već šta se kaže da se uglavnom radi (broje novci, za neupućene :D), novopečeni par će moći da se zasladi posle dana kada većina njih ne stignu da jedu niti o tome razmišljaju. 🙂

Kada sam prvi put videla kutje sa medenjacima kao poklon mladencima, odmah sam znala da to moram da vam predstavim čim pre! Da nijedna svadba ne prođe bez ovog detalja samo zato što vam nije palo na pamet da postoji ovakva opcija. Bitno je da znate koje sve mogućnosti imate kada poklanjate novac, a vi ćete onda lako odlučiti šta je pravi izbor poznajući mladence.

Kutija sa medenjacima može da izgleda kako vi zamislite. Sama kutija se može dizajnirati, može se dodati čestitka i razni detalji. A tek medenjaci… Tek je tu nebo granica. Prvo, možete da birate oblike i bukvalno ne postoji ono što vi možete da zamisite, a da mi ne možemo da ispunimo kada je oblik u pitanju.  Boje, šare i natpisi su takođe nešto na šta možete da računate da je rešeno. 🙂 

Bez obzira iz kog ste grada, kutija sa medenjacima stiže do vas postekspresom, a u NS je možete preuzeti i lično. 

U kutiji može biti 20-25 ukrašenih medenjaka, cena je 1750 dinara i u nju ulazi i čestitka i ostali detaljčići po dogovoru i vašoj želji.

Za dodatne informacije i naručivanje pišite nam -> klikdovencanja@gmail.com ili zvrcnite na 069/33-51-863

kutija-sa-medenjacima-poklon-za-vencanje

kutija-sa-medenjacima-poklon-za-vencanje

kutija-sa-medenjacima-poklon-za-vencanje

kutija-sa-medenjacima-poklon-za-vencanje

kutija-sa-medenjacima-poklon-za-vencanje

ukraseni medenjaci

ukraseni medenjaci

ukraseni medenjaci

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.