Aktuelnosti

Kako izabrati pravog fotografa za venčanje?

Izbor fotografa je jedna od najvažnijih odluka koje morate doneti pre venčanja, jer ćete fotografije sa najvažnijeg dana u vašem životu verovatno iznova i iznova gledati bezbroj puta. Evo šta treba da imate u vidu pre nego što donesete tu odluku….

fotograf na venčanjuIzdvojite više novca.

Na ovoj stavki ne bi trebalo da štedite. Dobar fotograf umeće da uhvati svaki poseban detalj i trenutak pa ćete gledajući fotografije svaki put preživeti taj dan.

Kakav je vaš stil?

Prilikom organizacije venčanja, pročešljajte internet u potrazi za fotografima i pogledajte ono što su oni prethodno radili i proverite da li se to slaže sa vašim stilom. Neki više vole vintage i retro fotografije, drugi moderne, treći klasične i formalne.

Karakter fotografa.

Bez obzira koliko je on dobar, to će pasti u vodu ukoliko nemate dobar odnos sa njim. Ne budite previše zapovednički postavljeni prema njemu i ne ponašajte se kao da vi radite bolje njegov posao od njega. To može biti razlog da „otalja“ posao.

Tačnost.

Pobrinite se da je fotograf tačan i da ima detaljan raspored i program venčanja kako bi znao gde i kada treba da bude.

Savete i upitnik koji će vam pomoći prilikom razgovora sa fotografom, potražite u Rokovniku.

>>>Pogledajte fotografije sa venčanja u našoj rubrici Na sva zvona, a ako vam treba savet, kontaktirajte nas i rado ćemo vam kroz primere pomoći da izdefinitšete koji stil vam se najviše dopada i koja varijanta za fotografisanje venčanja vam najviše odgovara<<<

Izvor: Lepota i zdravlje

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.