Aktuelnosti

Frizura + šminka za mladu na malo drugačiji način

Baveći se tematikom venčanja, pored svih lepih sadržaja i slika do kojih dolazimo, prikazujemo vam ih i u tome uživamo, upoznale smo i dve sjajne dame čiji su talenti između ostalog i na usluzi nevestama, pa smo došle na ideju da vam nešto interesantno predložimo, a prilika da to i isprobamo je bila takva da je nismo mogle propustiti. 😀 Uostalom, ako već nešto predlažemo, red je da to i isprobamo.

Prvo da predstavimo aktere.

Glavni posao su odradile: profesionalni šminker Milica Božić, naša saradnica, koja vas već neko vreme na našem sajtu putem svojih tekstova savetuje, i rame uz rame (bukvalno :D) sa njom, Olivera Selić, umetnica čija su dela – Frizure SeLunale, sačinjena od kose.

„Na pokretnoj traci“, osim nas dve Marine, bile su i Aleksandra, Sanja, Ljilja i Dana, a da bismo to sve vama mogli da prikažemo, pomogli su nam naši prijatelji Dragana Garić i Nikola Đurđević iza svojih objektiva.

Osim toga što želimo da predstavimo nešto interesantno i pomalo drugačije, predlažemo vam jedan način za štednju ali i zabavu koja može da počne na dan venčanja mnogo pre nego što gosti počnu da dolaze.

Mlada + mama + sestra + kuma + mladoženjina sestra + tetka + sestra od strica + sestričina + …  = zabava + ušteda.

Pošto ipak nemaju super-moći, koji je optimalan broj glava koji bi mogle tokom jednog prepodneva (dok gosti ne počnu da stižu) da srede, moraćete se lično dogovoriti ali tog dana kada smo imale „akciju šminka+frizura“, realizovano je, čini mi se deset različitih varijanti frizura i šminke. Zato sam gore i napisala da smo bile „na pokretnoj traci“. 😀

Ovo je atmosfera, a rezultat pogledajte ovde – Šminka za mladu i Frizura za mladu.

frizura i šminka za mladu

Za sva vaša pitanja, kao i uvek, Kuma je tu.

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.