Aktuelnosti

NS Slatki Snovi će vaše venčanje učiniti posebnim: Šampanjac kupa, čokoladna fontana i voćni sto

ns slatki snovi

Svi mi idemo na svadbe, neko ređe, a neko i nekoliko puta godišnje i onda shvatimo da su sve uglavnom iste, a jedino što ih razlikuje jeste redosled dešavanja i običaja. I onda kad na red dođe naša, svako od nas se zapita: Šta je to što bi moje venčanje učinilo drugačijim? Normalno je da želite da bude jedinstveno, jer venčanje je jednom u životu i zato istrajte u tome da sebi ispunite sve svoje želje.

NS Slatki Snovi vam predlažu tri efektne ideje koje lako možete uz njihovu pomoć i ostvariti, a doneće vam spektakularne momente na svadbi. Ujedno su to i tri najlepša načina da se zahvalite vašim gostima što zajedno sa vama proslavljaju najvažniji dan u životu.

Šampanjac kupa

Šampanjac je piće za posebne momente i baš zato mladenci šampanjcem nazrdavljaju sa zvanicama nakon građanskog venčanja. Da sve ne bi proteklo tek tako, zamislite šampanjac u potocima i glamuroznu šampanjac kupu koja će sigurno očarati sve prisutne! Kupu postavlja NS Slatki Snovi tim, zajedno sa mladenačkim čašama na vrhu. Na vama je samo da sipate šampanjac, a na gostima zatim da prilaze i uzimaju svako svoju čašu ovog penušavog napitka i nazdrave sa vama i za vašu sreću.

 

Čokoladna fontana

Još jedna efektna ideja, posebno primamljiva za prave ljubitelje čokolade. Umesto šampanjca, zamislite sada čokoladu u potocima. Osim što je pravi trend na venčanjima i ostalim feštama, čokoladna fontana može u potpunosti da zameni mladenačku tortu.

Voćni sto

Prve dve ideje može da isprati ova treća jer svi znamo koliko se voće slaže i sa šampanjcem i sa čokoladom. Isto tako, može se i prirediti zaseban voćni sto za mladence koji bi svoje goste da oduševe atraktivnim, dekorativnim rezbarenim voćem. Dekorativno, ukusno i zdravo!

Praline kao poklončići za goste

NS Slatki Snovi u svojoj ponudi ima još nešto slatko, kako po izgledu tako i po ukusu, a to je i inovacija na ovim prostorima! Neka vaše goste umesto medenjaka na koje su sad već svi navikli, dočeka paketić sa pralinama. 

praline-kao-pokloncici-za-goste-na-svadbi

Sanjajte slatke snove, a onda ih ostvarite na dan venčanja zajedno sa NS Slatki Snovi. Možete ih pratiti putem fejsbuk stranice>>>>>NS Slatki Snovi, a tu je i video koji će vam dočarati sve.>>>>>Video NS Slatki Snovi

ns slatki snovi

 

 

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.