Aktuelnosti

Izaberite kvalitetno vino za najlepši dan u životu

kvalitetna vino za venčanje

Na venčanjima uvek postoji i jelo i piće raznih vrsta u neograničenim količinama. Ipak, ako je to Vaš najlepši dan u životu, morate se opredeliti za piće koje će začarati svakog gosta. Kvalitetna vina igraju važnu ulogu na ovakvim okupljanjima, jer odaju Vaš ukus i stil. Kako da izaberete pravo vino ili šampanjac za venčanje? Vrlo jednostavno! Prihvatite naše savete i bićete zadovoljni!

šampanjac na venčanju

Na teritorije Srbije postoji više vinarija koje pripremaju svoja vina na razne načine. Neki predstavljaju i postižu određeni nivo, dok drugi samo, takoreći simuliraju određeni kvalitet. Pre svega, morate znati šta želite ponuditi svojim gostima. Odredite vrste vina koje mogu dolaziti u obzir. Zatim u toj određenoj kategoriji izaberite jednu konkretnu marku i stvar je rešen. Poseban savet od strane stručnjaka koji su već mnogo venčanja organizovali da u izboru pića (uopšteno) ne preterujete, pogotovo ako se to posebno plaća. Uvek će biti ljudi kojima nešto nije po ukusu, bilo da je to muzika ili dekoracija, a biće i onih kojima je bitna sama atmosfera. Znači, odlučite se samo za 2-3 vrste vina i za jedan šampanjac. Dovoljno je! Verujte!

degustacija vina za venčanje

Ukoliko želite sami da se uverite u kvalitet proizvoda koji kupujete ili naručujete, potrebno je isprobati to. Potražite vinarije koje smatrate da će Vaše zahteve zadovoljiti i zamolite vlasnika za degustaciju. Na ovaj način se vino upoznaje. Tokom degustacije se uglavnom priča i o samoj proizvodnji vina. Obratite pažnju da vina budu pripremljena od autohtonih sorti grožđa koji se prirodnim putem sazrevaju, bez dodatka pesticida i herbicida. Tada ćete biti sigurni da su to najbolja vina na našim prostorima.

Ako želite stvarno da se pokažete, naručite lično etiketirana vina za venčanje! Da, danas je i to moguće! Vlasnici ozbiljnih vinarija već razmišljaju o ovoj opciji, a neki ih čak i primenjuju. Ovi etiketi su izrađeni po Vašoj želji i zahtevima. Veoma lepo izgledaju i mogu da sadrže Vaša imena, datum venčanja, pa čak i neki citat iz Vaše omiljene pesme. Neka i vina budu etiketirana u znaku večne ljubavi.

šampanjac za mladence

Pored navedenog, vina možete i pokloniti najbližim gostima. Upakujte ih u svečane papire i iznenadite svoju rodbinu i drugove. Vrlo jednostavno, a ipak elegantno deluje na svakom stolu. Vaši prijatelji će se uvek sećati na taj nezaboravni dan koji je zabeležen sa najboljim, najkvalitetnijim prirodnim vinima sa domaćih područja!

Želimo Vam puno sreće u zajedničkom životu! Živeli!

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.