Aktuelnosti

Za one koji žele vesele fotke sa venčanja – Foto kabina stiže!

Fotke koje će svojom duhovitošću nadmašiti sve ostale fotografije sa venčanja, su one one iz Photo Booth kabine za fotografisanje. I to neće biti samo fotkanje, već pravi mali događaj koji će dodatno razveseliti naročito mlađe goste na venčanju.

photobooth-kabina-za-fotografisanje-2

Svi mi imamo standardne svadbene fotografije sa mladencima postrojeni u jednu liniju. 🙂 I svi stariji i dalje žele da ih imaju i nijedne druge fotke osim takvih ne priznaju. ALI, mlađi gosti sve ređe staju u red za fotografisanje sa mladencima. Zašto je to tako? Pa od poziranja svakako su zanimljivije netipične i spontane fotografije koje najbolje “čuvaju” od zaborava atmosferu i sjajne momente.

Photo Booth kabina za fotografisanje može biti sjajan poklon gostima, ali i mladencima, zato nas >>>>> kontaktirajte!

photobooth-kabina-za-fotografisanje-za-vencanja-8

Kako radi Photo Booth kabina za fotografisanje?

U foto kabini se nalazi uređaj sa softverom za fotografisanje. U njoj se još nalazi i klupa za jednu ili više osoba i zatvara se zavesama kako bi prisutni tokom fotografisanja mogli opušteno da poziraju pa i da se pomalo ludiraju. 😉

mladenci-u-fotokabini

Koliko je komplikovano koristiti Photo Booth kabinu za fotografisanje?

Kabina za fotografisanje se postavlja odabranu lokaciju. Sve je krajnje jednostavno za korišćenje, tako da svako može da se snađe sa lakoćom i napravi super fotke.

Samo par koraka do ludih fotkica. Potrebno je da uđete u kabinu i klikom na ikonu koja se nalazi na touch screen ekranu pokrenete odbrojavanje… 5, 4, 3, 2, 1… Za to vreme je potrebno da zauzmete odgovarajuću pozu i … Škljoc, škljoc, škljoc, škljoc. Tako za redom napravite 4 fotografije.

fotokabina

Nakon toga se bira filter, koji može biti u boji, crno beli ili sephia. Sledeći korak podrazumeva da te fotografije podelite na facebook ako želite i nakon toga ih klikom na dugme odštampate ili samo odaberete opciju da se fotografije odmah štampaju. Ispred kabine možete pokupiti svoje 2 fotografije veličine 2 x 15 cm. 

photobooth-kabina-za-fotografisanje-za-vencanja-4

A šta je sa propratnim, šašavim detaljima?

Ono što daje čar celoj ovoj priči je to što uz kabinu dobijete simpa propsšašave detalje koje ćete verujemo sigurno koristiti tokom fotkanja. Ko im može odoleti??? 🙂

photobooth-kabina-za-fotografisanje-za-vencanja-12

Vi birate, a ponuda je šarolika. Od brkova, lule, naočara, blesavih šešira, zatim raznih maski i kapa… I samo da znate, sve je to uključeno u ponudu.

props

Postoji i varijanta Open Air foto kabine. Koncept je isti samo što ne ulazite u kabinu, već se fotkate ispred pozadine.

open-air foto-kabina

open-air foto-kabina

I za kraj, možemo samo da vam poželimo dobru zabavu, još bolje fotkanje! 😀

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.