Aktuelnosti

Devojačko veče na 101 način u Lola apartmanima

Lola-almost-home-apartmani

Devojačko veče na 101 način u Lola apartmanima

Devojačko veče je drugi najvažniji dan u životu svake devojke. Prilika i povod za ludu zabavu, za nešto malo drugačije od uobičajenih izlazaka. Ne može se zanemariti činjenica da je to priprema za jedan veliki životni korak i želimo da ga obeležimo na poseban način.

Nije lako biti kuma ili drugarica koja je zadužena za organizaciju, iako smo sigurni da to radite sa uživanjem. Treba dobro osmisliti svaki detalj. Da bude ludo, nezaboravno, jedinstveno i vaše!

Foto: bridalguide.com

Kako osmisliti i organizovati devojačko veče?

Luda žurka (i striperi, što da ne), putovanje, party iznenađenje, ili neka mirnija varijanta? Jedan tekst je premalo prostora da se odgovori na ovo pitanje, ali hajde da vidimo odakle da počnete. Najpre, treba da imate ideju o tome:

  • šta vaša drugarica voli?
  • kako za nju izgleda dobar provod?
  • u čemu vaša devojačka ekipa najviše uživa?

Jedan od trendova danas je da se devojačko veče proslavi na putovanju

Izazovno za organizaciju, ali ne i nemoguće. Sve vas koje želite da organizujete devojačko veče u Beogradu, želimo da upoznamo sa Lolom! Lola Almost Home su apartmani u beogradskom naselju Borča.

Kako im i samo ime kaže, domaćini ovog smeštaja učiniće sve da se osećate kao kod kuće, pa i malo više od toga.

Ono po čemu su prepoznatjlivi je jedinstveni koncept smeštaja. Sedam apartmana zauzima čitav peti sprat zgrade i mogu da ugoste do 25 osoba. Vedre i moderne boje su glavne odlike Lolinog stila. 

beograd-smestaj-apartmani

foto: almosthomelola.rs

lola-apartmani-borca

foto: almosthomelola.rs

Dva apartmana poseduju i mini kuhinju, a u svakom od njih možete sebi pripremiti čaj, kafu ili se osvežiti posluženjem iz mini bara.

devojacko-vece-beograd

Iz apartmana vas stepenište vodi sprat iznad – direktno u restoran! Dočekaće vas divan pogled, prijatan ambijent i ukusna hrana.

smestaj-beograd-devojacko-vece

(Preporuka redakcije je da obavezno probate pitu Lola. Možda ćete posle nje imati malo problema sa zakopčavanjem venčanice, ali uživanje u svakom zalogaju je zagarantovano!)

Za organizaciju devojačke večeri Lola Almost Home vam nudi pomoć i brojne dodatne sadržaje

Organizovaće za vas prevoz do apartmana, kao i prevoz do kluba/restorana/splava… gde god da planirate žurku.

Šminka, frizura, manikir? Nikakav problem, sve može da se izvede u njihovom objektu.

devojacko-vece

Želite tematsko devojačko veče? Uživaće da vam pomognu u osmišljavanju i da sobe dekorišu po vašem izboru.

Možda želite da priredite neko iznenađenje za buduću mladu? Rado će vam biti saučesnici u tome!

Sve što zamislite, pa i više od toga, spremni su da realizuju. Vaše je samo da se opustite i uživate u ludoj zabavi. Kada se naspavate, čekaće vas spreman doručak. Kao kod kuće!

lola-dorucak

 

Naravno, žurku možete organizovati i u Lolinom restoranu. Ovaj “sve na jednom mestu” koncept učiniće da se maksimalno opustite. Dogovorite se sa domaćinima oko muzike i dodatnih sadržaja – igrice, animacija, iznenađenje… Hrana i piće po izboru: može da bude iz Loline kuhinje, ali otvoreni su i za mogućnost da naručite svoj ketering.

 

Za one koji žele drugačije

I pored svega što devojačko veče “treba” i “mora” da bude, nismo baš svi ljubitelji gužve, glasne muzike i specijalnih efekata. Neke devojke žele da to veče sa svojim prijateljicama provedu u mirnom ambijentu i intimnoj atmosferi.

U Loli vam je na raspolaganju čitav jedan sprat da neometano ćaskate, prisećate se zajedničkih momenata i avantura. To druženje, negovanje prijateljstva, smeh i radost što ste zajedno, najvrednije je što možete da poklonite. U vremenu kada smo stalno u gužvi, jurnjavi i obavezama, mirno veče sa dragim ljudima može da bude nezaboravno iskustvo.

devojacko-vece

foto: pixabay.com

 

Lola Almost Home apartmani zaista će vam omogućiti da se u svakoj varijanti osećate kao kod kuće.

 

Autorka: M. Vilotijević

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.