Aktuelnosti

Unikatni detalji za unikatno venčanje

unikatni detalji za vencanje

Ne postoje dva identična venčanja, to je činjenica, ako ništa drugo, bar su mladenci i svatovi različiti. 🙂 Utisak koji ostaje mladenicma u svakom slučaju je jedinstven.

Ako mladenci žele nešto više, ako žele da i svi drugi, bilo da su prisutni bilo da gledaju fotografije naknadno, ostanu pod nekim posebnim utiskom, ideja je mnoštvo.
Ne morate da mozgate danima, pregledate bezbroj slika sa neta, osmišljate temu za venčanje… ako niste od onih koji vole velike poduhvate i koji imaju puno volje i slobodnog vremena. Već svega nekoliko unikatnih detalja daće vašem venčanju ili fotografijama poseban šmek.
Kapija ukrašena cvećem uvek izgleda prelepo, ali kada vidite nešto poput ovoga,  kapiju ukrašenu papirnim rozetama, definitivno ćete ostati pod utiskom.
rajska-vrata-od-papirnih-rozeta

Foto: Wedding Studio Hohnjec Tim

Ako se uklopi još neki detalj tim bolje… 🙂

unikatni-brojevi-za-stolove

Foto: Wedding Studio Hohnjec Tim

Atmosfera koja prati slatki sto na venčanju može da bude veoma različita, ne samo u zavisnosti od toga koje vrste i koliko slatkiša je na njemu, nego najpre od kompletne postavke.

Lampice čekaju sumrak da daju svoj pun doprinos. 🙂 Mogu se izraditi u potrebnoj dužini, gustini sijaličnih mesta, sijalice mogu biti standardne, mlečne, u boji… sve u zavisnosti kakav efekat želite da postignete.

GlamnGlitter-Wedding-Editorial

Foto: Danilo & Sharon

Šljokičasti pano podseća goste šta im je činiti. 🙂 Na panou može da piše šta god poželite.

unikatni detalji za vencanje

Foto: Danilo & Sharon

Kićanke đuskaju na letnjem povetarcu i predstavljaju dinamičan element dekoracije.

unikatni detalji za vencanje

Foto: Danilo & Sharon

Navikli smo na trospratne stalke za tortu ali će se za ovakav svako potruditi da ga fotografiše, a upravo ovaj bicikl je naknadno bio i pozajmljen za jednu drugu svadbu jer se jedna druga mlada zaljubila u njega. 🙂

mladencaka-torta-unikatni-stalak

Unikatne narukvice za ženske goste koje se u nijansu slažu uz venčanicu i mašne na stolicama u resotanu, za mlade koje imaju poriv da se sve bude uklopljeno do pefekcije.

narukvice-za-kicenje

Neki sitni detalji mogu da obogate vaše fotografije pa ćete na taj način moći da dobijte i još koju originalnu fotografiju više.

unikatni detalji za slikanje mladenaca

Foto: Snežana Knežević Photography

unikatni detalji za slikanje mladenaca

Foto: Snežana Knežević Photography

unikatni detalji za slikanje mladenaca

Foto: Snežana Knežević Photography

Želimo da vam skrenemo pažnju na još mnogo raznih unikatnih detalja za vaše venčanje >>> bidermajeri od tekstila, bidermajeri od dugmića, papirna dekoracija, kutijice za burme, medeni poklončići za goste, slatki poklončići za goste, magnetići, figurice za mladenačku tortu, bedževi za devojačko veče, tijara i lenta za devojačko veče

Ako vam se nešto od ovaga dopada ili imate neki svoju ideju za neki unikatan detalj, pišite nam da zajedno realizujemo.

komentara

2 komentara na Unikatni detalji za unikatno venčanje

  1. Whiteswan // 01/07/2015 at 06:31 // Reply

    Bila bih Vam mnogo zahvalna za informaciju gde se ovaj bicikl moze nabaviti ili, kako Vi kažete, “pozajmiti”. Oboje smo se zaljubili u njega. 🙂

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.