Aktuelnosti

Ručno rađene eko kutijice za burme

eko kutijice za burme

Sto ljudi, sto ćudi… Postoji među njima i grupa ljudi za koje mnogi kažu da su opterećeni i da treba da se opuste, a oni to ne mogu jer su jednostavno rođeni kao perfekcionisti i važan im je svaki ali i najmanji detalj.

E pa ako ste jedan od njih, predlažem vam jedan mali detalj za vaše venčanje, koji će vam ostati kao uspomena, a s obzirom da je u pitanju rukotvorina, oni koji umeju to da cene, biće im još draža. Ako ste povrh svega i ekološki nastrojeni i možda čak planirate ekološko venčanje, ovaj detalj će vam se definitivno svideti.

Uz dužno poštovanje jastučetu za burme, govorim o heklanim ekološkim kutijicama za burme.

Heklicom da, ali ne koncem ili vunicom nego nitima dobijenim od famoznih i ozloglašenih najlonskih kesa. 😀 Mnogo se apeluje da se upotreba najlonskih kesa, kao velikog zagađivača životne sredine, smanji kao i da se iste na bilo koji način recikliraju, a naša prijateljica, treća Marina 🙂 se odlučila za ovaj način, a na vama je da vam se ove vesele kutijice svide ili ne.

heklane eko kutijice

Foto: Danilo&Sharon

Budite tradicionalni i uzmite jastuče za burme, budite praktični pa burme donesite u kutijici iz zlatare ali ako želite da svaki detalj na vašem venčanju bude poseban, kontaktirajte nas i naručite svoju unikatnu heklanu eko kutijicu za burme.

Želimo da vam skrenemo pažnju na još mnogo raznih unikatnih detalja za vaše venčanje >>> bidermajeri od tekstilabidermajeri od dugmićapapirna dekoracijakutijice za burmemedeni poklončići za gosteslatki poklončići za gostemagnetićifigurice za mladenačku tortubedževi za devojačko večetijara i lenta za devojačko veče

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.