Aktuelnosti

Odeća, igračke i razni pokloni za decu iz Artijane

decije haljinice Artijana

Ono što nas nažalost usmerava ka kineskim prodavnicama čak i kad su predmet kupovine garderoba i igračke za decu, jeste svakako njihova pristupačna cena. I to preovlada nad činjenicom da su naročito igračke – plišane životinje kojima otpada dlaka, gumene i plastične igračke čiji miris odaje da materijal od kod su napavljene nije prošao adekvatnu preradu – izuzetno štetne po zdravlje. Sve je to tako, nažalost, jer kad treba da odemo u posetu u kuću u kojoj ima dece ili na dečiji rođendan, a mogućnosti su takve kakve su, jedina alternativa je da smislimo izgovor… 🙁

Ranije smo vam predstavili jedan sve popularniji poklon za babine – tortu od pelena, i jedan fenomenalan poklon za malko starije klince koji će dete koristiti godinama – dečiju foteljicu, a sada hoću da vas usmerim na pravo mesto gde ćete sigurno uspeti da izaberete nešto za najmlađe.

Pristupačne cene, ručni rad, kvalitetni materijali i puno ljubavi u svemu tome su ono što krasi proizvode koje možete kupiti putem Online prodavnice rukotvorina Artijana.

Staviću par slika po sopstvenom izboru, a vi posetite Artijanu, razgledajte, birajte, kupite i obradujte!

za decu

heklane decije cipelice

haljinice za devojcice

deciji zidni sat

decija kapa meda

deciji kostim za maskembalkonjic za decuAko volite da kupujete onlajn, pogledajte i naš Bazar.

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.