Aktuelnosti

Ljubavni horoskop od 10.08.2013. do 24.08.2013.

horoskop

~ Neda će nam pisati o tome šta nas očekuje na polju ljubavi, a za izradu ličnog horoskopa možete je kontaktirati preko njene fejsbuk stranice Astrology by Neda. ~

OVAN

Želja za „igrom“ je svakako prisutna kod vas u ovom periodu, a vaša privlačnost sada kao da dostiže svoj vrhunac. Vaša kreativnost vam sada daje inspiraciju, pa vaše sposobnosti su bolje nego inače, što se očituje kroz vaše emocije i vjerujte, vidljivo je i drugima.

Dovoljno ste se štitili, pa je sada pravo vrijeme da uzmete stvar u svoje ruke, budete spontaniji i probate neke nove stvari. No, svejedno, budite oprezni jer svakako postoje granice u svemu što radite, a koje ne smijete prekoračiti. Uživajte u rajskom voću, ali nemojte se osjetiti sigurno kao da ništa ne može poći krivo.

 

BIK

Porodični život vam je trenutno haotičan. Trudite se uvesti neke promjene u privatnom životu kako biste se osjetili sretnije i zadovoljnije.  To neće biti lako, ali ukoliko se dovoljno potrudite, sve je moguće.  Sada ne bi bilo loše ni više vremena provoditi s partnerom, jer sada vas kod njega posebno privlače zrelost i sigurnost koju osjećate.

Na romantičnom nivou bi se mogli pojaviti neki izazovi, privatni problemi, kao i neka ozbiljnija atmosfera.  Nedostatak intimnosti ili druge mane stalnih veza sada bi se mogle početi isticati.  Iskoristite svoje vrijeme mudro kako biste se zbližili sa porodicom, partnerom i prijateljima i dobro razmislite o tome ko ste i šta vam je potrebno u životu.

 

BLIZANCI

Sada imate jako puno  obaveza, ali srećom, puni ste energije, pa nećete imati problem stići uraditi sve što je potrebno.  Vaši intimni trenuci i osobni život kao da su na vrtešci i to sve zahvaljujući vama samima. Teško vam je sada pustiti stvari da se odvijaju same od sebe i svojim tokom.  Zastanite i fokusirajte se na ono što je bitno u životu, jer ljubav koju sada gubite mogla bi biti baš ona ljubav koja bi trebala trajati zauvijek

Podijelite svoja mišljenja i stavove, radije nego da se sad oslonite samo na osjećanja kako biste dobili ono što želite. Ukoliko ste već u nekoj vezi, onda je pravo vrijeme da se ona prebaci na sljedeći nivo. Na sljedećem sastanku se pokušajte zbližiti s partnerom na mentalnom nivou i iznenadit ćete se kada vidite koliko toga zajedničkog imate.

 

RAK

Sada je vrijeme da stojite uspravno, podignete glavu i vjerujete u ono što imate i ono što želite.  Pored svega što vam se trenutno dešava u životu, to je najmanje što možete učiniti za sebe. Ukoliko imate partnera, mogao bi vas vrlo lako optužiti da ste sebični, u smislu da sve prisvajate sebi. Do izražaja dolaze vaše novčane potrebe, ali nemojte pretjerivati.

Zastanite i razmislite kako ćete doći do onoga što želite. Usmjeravanjem svoje pažnje na novčane probleme, postaje sasvim jasno da zanemarujete vezu i partnera. Zauzmite se za ono što osjećate, ali svejedno budite skromni, jer previše ponosa bi moglo ponajprije vas povrijediti.

 

LAV

Savršen trenutak da iskoračite i provodite vrijeme sa drugim ljudima. Naime, sada je vrijeme vaše vladavine, pa u svakom slučaju privlačite ljude, plijenite pažnju drugih što vam svakako odgovara. Sada trebate obratiti pažnju na svoja osjećanja, jer imate priliku srediti i popraviti sve ono što nije u redu.

Kada je u pitanju veza, ukoliko je već imate, trebali biste izbjegavati konfliktne situacije jer bi se to moglo završiti loše po vas. Radije se okrenite partneru i uživajte u onome što imate. Iako je vaš partner sada više fokusiran  na vas, ipak ne bi bilo loše da malo začinite vezu.

 

DEVICA

Sada vas očekuju neki dobri trenutci po pitanju ljubavnog života. Ukoliko ste u vezi, partner će vam pružiti jako puno pažnje i razumijevanja. Istina, na trenutke se možete osjetiti pomalo zapostavljeno i biti zabrinuti, ali za to svakako nema potrebe u što ćete se i uvjeriti jer baš u trenutku kad pomislite da vam je potrebna pažnja vašeg partnera, tad ćete je i dobiti.

Ukoliko ste slobodni, sada biste mogli upoznati nekog novog ko će vas šarmirati svojim kvalitetama. Bilo bi dobro da zaboravite na svoje strahove, opustite se i uživate u onome što se treba desiti. Ali svakako je potrebno naglasiti da to neće biti nova duga veza, nego nešto prolazno, ali ipak vrijedno vašeg vremena.

 

VAGA

Vaša prijateljstva su ono na šta treba obratiti pažnju u narednom periodu, jer se počinjete osjećati komunikativnijima nego inače, pa je pravo vrijeme da se fokusirate na povezivanje s prijateljima. Ovo svakako važi i kada je u pitanju vaša veza ili čak upoznavanje novih ljudi.  Šarmantni ste, skloni flertu, pa biste sada mogli privući i nekog novog u vaš život.

Ukoliko pak već imate partnera, onda biste trebali provoditi više vremena zajedno i više razgovarati. Ukoliko je u posljednje vrijeme bilo nekih komunikacijskih problema i nerazumijevanja u vezi, sada napokon možete mirno razgovarati o svemu i sve razjasniti.

 

ŠKORPIJA

S obzirom na to da ste se jako trudili u vašoj vezi, sada možete vidjeti i rezultate. Napokon je sve krenulo svojim tokom i sami vidite da je došao jedan dobar period u vašoj vezi. Libido vam je trenutno izuzetno jak, iako ga kontrolišete koliko možete. Svakako, kada je veza u redu, možete se i opustiti i iskoristiti priliku za što više intimnih trenutaka.

Predana veza vam nudi stabilnost i to osjetite, a ako niste u vezi- mogli biste se osjećati pomalo nesigurno i usamljeno.  Sada vam ozbiljnije veze zvuče privlačno i svjesni  ste da je to ono što vam je potrebno. Postoji čak i mogućnost da vaš budući partner bude neko ko radi s vama, ko vam je poslovni partner ili suradnik.

 

STRELAC

Ukoliko ste ovih dana „zaglavili“ u prošlosti i uglavnom se time bavite, onda je definitivno potrebno da zaboravite na prošlost i okrenete se onome što se sada dešava u vašem životu, te da se fokusirate i razmislite o tome šta vas čini posebnima. Ukoliko imate neku vezu na daljinu, sada je pravo vrijeme da si priuštite putovanje i osigurate zajedničko vrijeme sa partnerom. Primite tu energiju i uživat ćete.

Kada se počnete osjećati bolje, vaši vidici će se početi proširivati, pa ćete dobiti priliku da svijet oko vas vidite nekim drugim očima. U narednom periodu ćete shvatiti da, onoliko koliko vam je potrebna sloboda, toliko vam je potrebna i bliskost sa nekim.

 

JARAC

U narednom periodu biste se trebali potruditi oko partnera i održavanja vaše veze. Pružite partneru pažnju koja mu je potrebna, unesite malo strasti u vezu, razmislite šta bi ponovo moglo zapaliti one stare iskrice – jer biste se u suprotnom mogli suočiti sa gubitkom voljene osobe.  Iako flertovanje s drugim ljudima čini da se osjećate življima, na to biste ipak trebali zaboraviti.

Razmislite o tome ko ste i šta biste trebali mijenjati kod sebe kako biste postali bolji, i vjerujte, čim se počnete mijenjati – iznenadit ćete i sebe i druge. Otkrijte ono što uistinu jeste i pokažite vašim najbližima koliko vam je stalo do njih.

 

VODOLIJA

Sada imate potrebu biti povezani s drugim ljudima na sve moguće načine. Imate potrebu za komunikacijom sa partnerom, prijateljima i porodicom. Iako svoju slobodu izuzetno cijenite i ne dopuštate da je bilo ko ugrožava, ipak vas sada veseli pomisao na stalnu i stabilnu vezu. U narednom periodu vas čeka puno bliskosti, dijeljenja mišljenja i stavova, razmjenjivanja nježnosti i suosjećanja.

Ako ste slobodni, onda se svakako veselite komunikaciji s drugim ljudima, upoznavanju novih ljudi, a vaše komunikacijske vještine bi vam sada svakako mogle pomoći da privučete nekog novog u svoj život i započnete svoju romantičnu priču.

 

RIBE

Trebali biste dobro razmislite o tome kako se osjećate i kako to možete promijeniti. Sada nije baš dobar period za vas i osjećate se prilično potišteno. Obratite pažnju na ono što bi vam pomoglo da se mijenjate nabolje i što bi vam, na kraju krajeva, pomoglo da dođete do željenih ciljeva. Pokušajte na neko vrijeme napustiti vaš svijet u kojem je sve idealno i fokusirajte se na ono što se stvarno događa.

Suočite se s problemima koje imate i pokušajte ih riješiti, jer to može imati samo pozitivan utjecaj na vaš život. Kada se organizujete i promijenite životni stil – tada će uslijediti i poboljšanje.

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.