Aktuelnosti

Ljubavni horoskop od 12.07.2013. do 26.07.2013.

horoskop

~ Neda će nam pisati o tome šta nas očekuje na polju ljubavi, a za izradu ličnog horoskopa možete je kontaktirati preko njene fejsbuk stranice Astrology by Neda. ~

OVAN

Trenutno Vam je život pomalo haotičan, pa nastojite uvesti neke promjene u svoj lični život kako biste se osjećali sretnije i zadovoljnije. Morate znati da nećete lako doći do željenog cilja, ali ako uložite napor, sve je moguće.

Provođenje vremena sa Vašim najdražima, također, nije loša ideja. Uvijek je bitno odrediti prioritete u životu. Ovih dana Vas kod partnera posebno privlače ozbiljnost i sigurnost koju osjećate, i to će ostati tako neko vrijeme. Iako Vam se smiješe romantični trenutci, Vi ste ipak više zainteresovani za same činjenice nego razgovore i slatke riječi.

Na romantičnom nivou biste mogli osjetiti neke izazove, intimne probleme, kao i neko ozbiljnije raspoloženje. Nedostatak intimnosti ili drugih mana u dužim vezama bi sada mogli biti sjajna prilika za mudro korištenje vremena- iskoristite ga za zbližavanje sa porodicom i jačanje veza sa njima.

BIK

Vaš život je ovih dana u potpunosti ispunjen održavanjem kontakata s drugima, papirologijom i potrebom za druženjem. Imate jako puno energije, pa onda Vam neće biti problem sve to podnijeti. Dobro načulite uši i pratite, slušajte šta Vam drugi govore jer bi to moglo biti od vitalnog značaja za Vas i Vašu sreću.

Vaši intimni trenutci i susreti sada nisu nešto do čega je lako doći. Mogli biste imate problema sa dopuštanjem svega da ide svojim tokom. Zastanite i razmislite šta Vam je uistinu bitno u životu, preusmjerite pažnju na to i razmislite koji je najbolji način da dostizanje željenih ciljeva. Ljubav koju biste mogli izgubiti bi mogla biti ljubav koja se dešava jednom u životu i koju biste mogli imati zauvijek.

Dijelite svoje mišljenja i slijedite ideje koje imate. Ukoliko ste na početku neke veze, sada je vrijeme da to preraste u nešto ozbiljnije. Fokusirajte se na tu vezu, budite otvoreni i iskreni. Sada Vam je potreban neko ko može zainteresovati Vas nezasito radoznali um.

BLIZANCI

Sada je pravo vrijeme da vjerujete u ono što imate i ono što želite. Sa svime što Vam se trenutno dešava u životu, to je najmanje što možete učiniti za sebe. Ukoliko ste u vezi, partner bi Vas mogao optužiti da ste pomalo sebični i da sve dijelite na „što je moje- moje je, što je tvoje-tvoje je“.

Vaše novčane potrebe su sada okupirale Vaš um, ali ukoliko neko može uočiti neku manipulativnu taktiku, onda ste to Vi. Dajte si vremena i smislite strategiju. Jer oni brzi planovi i odluke mogu imati samo loš rezultat.

Sada zamislite da nije novac ono što ste otkrili, nego neki novi talent u Vama. To također može značiti da ste prezauzeti svojim osobnim problemima i nastojite previdjeti svoju ljubavnu vezu. Zauzeti se za ono što osjećate je u redu, ali samo ukoliko to radite skromno. Veliki ego i previše ponosa Vas samo mogu povrijediti na duže staze. Zakoračite naprijed, ali učinite to hladne glave.

RAK

Savršen trenutak da izađete van i podijelite svoje prisustvo sa drugima. Privlačite udvarače koji bi za Vas mogli biti zainteresovani na romantičan način. Zapravo, sada ste najvidljivi u toku godine. Ojačajte slabosti i začepite pukotine, učinite cijelo „JA“ kompletnim i jačim. Nemojte samo pustiti život da ide, nego činite ono što Vas čini sretnima i kompletnima.

Vaša osjećajnost je i dalje dio Vas, pa biste to mogli iskoristiti za Vašu ljubavnu vezu ili čak kad je u pitanju porodica, da se zbližite sa Vašim najdražima. Zbližite se sa partnerom, pokažite prijatelju ili rođaku šta možete učiniti za njega, ili čak za sebe.

Izazovi i sukobi su sada ono što Vam je najmanje potrebno. To će Vam samo izazvati nepotreban stres, pa ćete zanemariti ono što je sada najvažnije. Budite iskreni i objektivni i to će se pokazati kao nešto pozitivno u Vašem životu.

horoskopski znak rak

LAV

Sada se vjerovatno želite zaustaviti na trenutak i preispitati potrebe i želje. Fizički, emocionalno i finansijski ćete željeti ostati mirni dok ne prođe ova faza. Mogli biste se osjećati ograničeno u onome što radite, pa to vjerovatno izaziva potrebu da pobjegnete i skrijete se od svijeta. Sada je vrijeme za sređivanje problema koji su se desili u Vašoj vezi u toku prošlog mjeseca.

Moguće da je u pitanju neki konflikt ili čak suparnik. Sada želite preispitati svoje odluke i opcije. Nema potrebe za činjenjem nečeg riskantnog ili odlaženja u krajnost po pitanju toga. Problemi sa dijeljenjem, uključujući i finansijske probleme, mogli bi biti uzrok nekog konflikta ili drame. Sada nije vrijeme za uzburkavanje svega toga, zato nemojte misliti da možete popraviti cijeli svijet.

Iskoristite ovo vrijeme da procijenite svoj život i potrebe i možda da popravite neke stvari koje ne funkcionišu dobro za Vas same. Potrudite se da se zbližite s drugima, i profesionalno i osobno. Razmislite šta bi moglo učiniti život boljim i vodite se time.

DEVICA

Sada trebate razmisliti o tome šta Vas čini- Vama. Kako možete kreirati neke sretne okolnosti koje će biti blizu onoga što želite i koje će Vas ispuniti i navesti da se okrenete onome što Vam zanima? Zadržite tu toplinu i prijateljsku kvalitetu koju imate i sposobnost timskog rada koji posjedujete. Vaša magnetičnost se vrti oko elementa misterijei fascinacije prije nego oko otvorenog šarma.

Od prošlog mjeseca još uvijek nosite pozitivne momente, što će samo još dodatno ojačati. Vaša toplina je sada intenzivna i imate potrebu podijeliti je sa Vašim partnerom. Osjetite bliskost s partnerom i prijateljima koji Vam znače i imate divan osjećaj pripadanja negdje i nekome. Tražite uzbuđenje, avanture i povratne informacije od Vašeg partnera.

Vaši ciljevi izgledaju sada lakši za dostići uz podršku Vašeg partnera, porodice i prijatelja. Imate pozitivan stav i jako puno energije, pa to djeluje kao da ste dostigli vrhunac u svom životu. Slijedite svoje snove i poželite neku želju- na kraju će Vam biti drago što ste to uradili.

VAGA

Senzualni ste i prizemljeni po pitanju Vaših seksualnih želja. Libido je iznimno jak, ali pod kontrolom. Osjetite pozitivne vibracije u vezama i drugim aspektima svog života. Zaista ste naporno radili za sve ovo, zato slobodno sjednite, opustite se i uživajte- jer to ste zaslužili.

Ostanite u kontaktu s onima iznad Vas, autoritetima i to će Vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve. Očekivali uspjeh ili ne, on će svejedno biti tu, iako će zahtijevati dodatnu odgovornost. Radite ono što mislite da je istinito i ispravno, ono što osjećate svojim srcem. Svima oko Vas ste primjetni po pitanju Vaših sposobnosti i vrijednosti, pa Vaše odluke neće proći nezapaženo.

Predana veza Vam sada nudi stabilnost, a ako niste u vezi, mogli biste se osjećati malo nesigurno. Prave veze Vam sada odjednom postaju jako bitne, u smislu „Ti i Ja“. Neki će naći bijeg u radu s poslovnim partnerom, a neki će posao donijeti kući. Sada bi bilo dobro da posao ostavite na poslu, kako biste mogli više uživati u svom privatnom životu.

ŠKORPIJA

Ne odlažite svoja putovanja više, jer sada je pravo vrijeme za povezivanje s osobom koja je daleko od Vas. To će se pokazati kao nešto pozitivno za Vas, jer je u pitanju neko ko dijeli Vaše ideale i način na koji vidite svijet oko sebe, Vaše stavove i mišljenja. Pored toga, seks i sloboda su Vam sada važni, a seksualna iskrenost je nešto što bi moglo biti čak i najvažnije trenutno.

Ako Vam je raspoloženje promjenjivo i osjećate se malo potišteno, onda prestanite razmišljati o prošlosti. Preusmjerite ostatke svoje energije i fokusirajte se na jedinstvena iskustva i ono što Vas čini posebnima. Osjetit ćete kako moralne i intelektualne vrijednosti rastu i preuzimaju sve. Apsorbirajte to i osjetit ćete obnovljenu želju za životom.

Vaša prošlost ima mnogo uspona i padova s kojima ste se morali nositi, pa onda nije ni čudno što se osjećate tako kako se osjećate. Ali ono što je bitno je da Vaša budućnost nosi svjetlije trenutke, pa što prije preusmjerite svoje stavove, to ćete prije osjetiti i rast vrijednosti u Vašem životu i rast inspiracije.

STRELAC

Mogli biste sada biti ovisni o uzbuđenju upoznavanja ličnosti izvana i iznutra, kao i snagom ljubavi i seksa. Sada Vam je intenzitet posebno važan, a sada je vrijeme da se okrenete problemima koji su više povezani sa drugima, nego sa Vama samima. Problemi iz prošlosti će se sami riješiti ili neće, ali ćete razmisliti da li je uopšte potrebno da ih razmatrate.

Budite spremni za kraj nekog problema ili neke veze, koja će Vam istovremeno izazvati i zadovoljstvo i bol. Radite na mijenjanju lošeg životnog stila, jer će Vam to donijeti neke bitne promjene u privatnom

životu. Osjećate potrebu da zadržite strast, a kada se smiri u vezi, onda ćete osjetiti potrebu da flertujete s drugim ljudima kako biste se ponovo osjetili živima i potentima.

Vaša želja za otkrivanjem tajni ljubavi i seksa raste kako se osjećate življima nego inače. Procijenite sami sebe i razmislite koje su to Vaše namjere. Iznenadit ćete sebe, a i druge oko Vas činjenicom da zapravo možete promijeniti svoj život nabolje. Pokažite svoju snagu i romantični talent.

JARAC

Vaša pažnja je usmjerena po najviše na ljubavne veze, prijateljstva i vjerovatno poslovne veze. Sada je vrijeme da budete društveni. Udružite se s nekima, napravite one neophodne telefonske pozive i napokon prihvatite one koje ste odavno stavili na čekanje. Ako želite vidjeti svoj uspjeh, onda je pravo vrijeme da ovo uradite.

Poradite na svojim sposobnostima sa ljudima i definirajte ih. Moglo bi biti nekih zaoštravanje i problemčiča, pa će Vaše sposobnosti pomoći da shvatite odakle prijeti opasnost i ispravite to. Čak i ako smatrate da nema neke posebne opasnosti, ipak budite spremni na takve mogućnosti. Sada se čini da ignorišete sopstvene seksualne potrebe, a više ste usmjereni na potrebe svog partnera.

Dobro je za Vas da se radujete partneru i stalnoj/stabilnoj vezi. Toliko je puno predanosti i dijeljenja koji Vas čekaju u narednom periodu. Uske veze s porodicom, prijateljima, pa čak i dublje povezivanje s ljubavnim partnerom sada su obećavajući. Bilo bi mudro početi razmišljati o situacijama u kojima ćete koristiti izraz „mi“ umjesto „ja“.

VODOLIJA

Ljubavna pitanja bi sada mogla biti znatno komplikovana, iako nikad dosadna. Vrijeme je da povedete računa o područjima Vašeg života na kojima ste ranjivi, pogotovo kada su u pitanju ljudi koji su Vam bliski. Promjene u profesionalnom i ličnom životu su na vidiku, a mogli biste sada povesti i malo računa o zdravlju. Ukoliko imate djecu, vrlo je moguće da će i ona sad prolaziti kroz neke promjene i „faze“ svog života.

Iskoristite vrijeme pomažući Vašim bliskim i dragim ljudima i to bi Vam moglo pružiti zadovoljstvo i jedinstveno iskustvo koje je bilo vrijedno otkrivanja. Drugi bi Vas sada mogli smatrati posebno privlačnima i pristupačnima na poslu. Pritisak se smanjuje, povjerenje se izgrađuje, a Vaši najdraži će Vam pružiti podršku. Manje se fokusirajte na mane svoje ljubavne veze, a u obzir uzmite cijelu sliku koja stimulira vezu i održava je živom.

Iskoristite ovo vrijeme da u svom životu promijenite sve ono što je loše, fokusirajući se na više željeni pristup problemu. Pronađite ono što Vas čini sretnima i što bi moglo stvoriti pozivitan efekt na Vaš život i postizanje ciljeva. Budite efikasniji i život će Vam postati organizovaniji.

RIBE

Sada imate želju za „igranjem“ i Vaša moć privlačnosti je sada jako izražena. Rasipate svoju kreativnost na sve strane i kreirate inspiraciju koja prevazilazi Vaše normalne sposobnosti. Vaše emocije to pokazuju i svi to vide. Zabavite se s time i Vašim trenutno razigranim duhom.

Štitili ste se dovoljno dugo, pa je sada vrijeme da se usudite probati neke nove stvari. Iskoristite svoju inspiraciju i budite spontani. Pokušajte uraditi nešto što inače ne biste. Osjetite čežnju za nečim i učinite ono za čim čeznete, umjesto da odustanete. Vaš trud neće proći nezapaženo i pokazat će se pozitivnim za Vas- to je ono što se naziva začinom života. Tu je za Vas kako biste uživali fizički, mentalno, i ono najbitnije- emocionalno.

No, svejedno budite oprezni, jer u svemu što radite postoje neke granice koje morate poštovati. Uživajte u životu, ali nemojte se osjetiti previše samopouzdanim, pa da pomislite da ništa ne može poći krivim putem. Ako pređete granicu, uvidjet ćete da nešto što je divno može prerasti u nešto uistinu grozno. Iskoristite priliku za ljubav, ali ne dozvolite sebi neki rizik. Osjetit ćete razliku.

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.