Aktuelnosti

Kupovina muškog odela

Ako već niste, najpre se izmerite i odredite svoju veličinu, a kada idete u kupovinu sa ciljem da nabavite novo odelo obratite pažnju i na sledeće stavke.

Izbor tkanine

Najzahvalnija će biti odela od mešavine vune i poliesterskih vlakana te ekoloških tkanina. Kvalitetna tkanina se ne gužva, a to možete lako isprobati i pri samoj kupovini.

muška odela ZiD2

Kako vam pristaju pantalone

Obratite pažnju na to da su vam pantalone udobne oko struka te da imate „lufta“ od barem dva prsta. Eventualni nabori i zapeglana crta po sredini je stvar ličnog ukusa.

Porub na pantalonama

Rub panatalona bi svakako trebao da bude do cipela i da ih prekriva. Zavrnut i ispeglan porub se ne preporučuje osobama nižeg stasa, koji će bez tog detalja izgledati više.

muška odela ZiD2

Dužina rukava

Idealna dužina rukava (košulje ili sakoa) je do linije gde počinje palac.

Izgled sakoa u struku

Sako (ukoliko nije krojen tako da je strukiran) bi trebao lagano padati preko struka. Tradicionalni sakoi sa dvorednim kopčanjem zamenjeni su kreacijama sa 3 ili 4 dugmeta u jednom redu.

muška odela ZiD2

Opšti utisak udobnosti

Osim opšteg vizualnog utiska koji mora odavati osećaj udobnosti i ležernosti, svakako proverite koliko slobode imaju ruke i koliko vam je ugodno sediti u odelu.

>>>Ako planirate da pomognete svojoj verenici oko organizovanja venčanja, rubrika Organizacija će vam u tome pomoći, informišite se o Ceremoniji venčanja, a ako želite da joj priredite još iznenađenja, Medeni mesec je dobar način za to. 😀 <<<

Izvor: shop-in-beograd.com

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.