Aktuelnosti

Nova kolekcija u salonu venčanica “Pepeljuga”

vencanice-pepeljuga

Kako je proleće počelo i lepih dana ima sve više, mnogi od nas treba da imaju u vidu da sezona venčanja samo što nije počela. Budući mladenci koji će se venčati pre leta se već uveliko spremaju za njihov dan, većina priprema je već obavljena, ali ima i onih koji su malo zakasnili, pa podsećamo sve buduće mlade koje još uvek nisu odabrale svoju idealnu venčanicu, da to urade što pre, jer je potražnja velika, a slobodnih modela je sve manje. Za one mlade koje planiraju da se udaju krajem leta sada je idealno vreme da pođu u obilazak grada kako bi odabrale nešto u čemu će zablistati.

Budući da su nam sve naše čitateljke važne i drage, a mi smo uvek tu da pomognemo, želeli bismo da vas uputimo u salon venčanica “Pepeljuga” gde možete naći pregršt predivnih modela renomiranih stranih brendova kao što su La Sposa (Pronovias), Eddy K, Maggie Sottero & Sottero Midgley, zatim Paola D’Onofrio, Demetrios, Attelier Aimee i Hadassa. Pored haljina koje su neke od vas možda već probale, sa radošću vas obaveštavamo da sada možete probati i novu kolekciju italijanske modne kuće “Eddy K”. Od sirene do princeze, od čipke do volana, svaka devojka može pronaći nešto idealno i divno.

U salonu će vas uvek dočekati prijatna atmosfera i još prijatnije osoblje koje će imati strpljenja za sve vaše želje i zahteve. Pomoći će vam da pažljivo odaberete idealnu haljinu i sve propratne detalje koji idu uz nju.

Salon venčanica “Pepeljuga”

Beograd, Kosovska 1, II sprat, tel: 011/322 87 38, mob: 063/758 41 49

Novi Sad, Železnička 17, tel: 021/661 73 65

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.