Aktuelnosti

Venčanje sa stavom – ovom predlogu nećete odoleti!

Već smo vas upoznali sa organizacijom Animal Rescue Serbia i dobili smo smo pozitivne komentare i pohvale na njihov račun. Sada vam prenosimo još jednu njihovu priču.

Jednog dana smo dobili originalan predlog i toliko se oduševili idejom pa moramo da je podelimo i sa vama. Možda se još nekom dopadne, pa svojom humanošću iznenadi naše, ili neko drugo humanitarno udruženje.

Poenta je da niko ne gubi, a životinje dobiju pomoć.

Buduća mlada Marina Prohaska i njen mladoženja Veljko Mirković su nam predložili da naše volonterke kite svatove i da sav prikupljen novac bude potrošen za životinje. Naše volonterke su očarale sve svatove i mnogi, kojima predstoji svadba, su poželeli da organizuju isto. 

Marina i Veljko su od ARSa dobili zahvalnicu za svoju humanu ideju i ona će im verovatno biti podsetnik da zajedno mogu mnogo toga dobrog da učine. Da njihova ljubav i njihova humanost inspiriše i druge i da ovo društvo postane bolje.

Ukoliko želite da i vaša svadba dobije ton više vrednosti, humanosti i venčanja sa stavom, javite se na naš broj 064 8 210 200.

Više o Animal Rescue Serbia možete pogledati na našem sajtu, fb stranici ili nekoj od epizoda ARS patrole.

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.