Aktuelnosti

Ekstravagantne frizure za mladu – Kostić hair studio

ekstravagantne-frizure-za-mladu

Sajam venčanja u Novom Sadu je i ovaj put, kao najatraktivniji događaja, obeležila revija venčanica salona Dar. Noramlno, Klik je bio tu da priskoči i pomogne da modeli budu “u fulu” i tim povodom smo pozvali Peđu iz Kostić hair studia koje je rado pristao da se pozabavi frizurama i upotpuni doživljaj posetiocima revije.

Kostić hair studio se nalazi u Novom Sadu u Lončarskoj 2 i iza sebe ima preko 15 godina iskustva. Petar-Peđa Kostić je član Novosadskog kluba frizera i dobitnik je brojnih nagrada na takmičanjima. S toga, ako se odlučite da ukažete poverenje ovom salonu, sigurno nećete pogrešiti.

Kad smo već kod frizura, iskoristićemo priliku da najavimo prvenstvo Novog Sada pod nazivom “Stvarajmo zajedno” koje će se održati 8.02.2015. u hotelu Park. Doček takmičara i posetioca je zakazan za 9.30, a prva disciplina startuje u 10h. Program je interesantan i za posetioce koji nisu u frizerskoj struci, pogotovo discipline kao što su full fashion i fantazija! Najinteresantniji događaj za posetioce je seminar Aleksandar Cosmetics-a koji je revijalnog tipa i na kom će trend stilove i tehnike šišanja pokazati dva italijanska frizera.

Novosadski ljubitelji dobro stilizovane kose će moći da prisustvuju još jednom interesantnom događaju. Najavljujemo reviju frizura koja će se održati 15.02. 2015. u Pelikanu, Futoška 56 pored kasarne, bivši Cubismo. Dođite da uživate!

Na oba ova događaja ćete imati priliku da vidite Peđu na delu.

A evo i kakve su frizure devojke nosile na reviji venčanica Dar.

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.