Aktuelnosti

Klik Do Venčanja na sajmu venčanja u Novom Sadu: Imagine your wedding

Klik-do-vencanja-sajam-vencanja-revija-vencanica

Po drugi put u Novom Sadu, održan je sajam venčanja pod nazivom Imagine your wedding. Takođe po drugi put, i Klik je bio tu (pogledajte kako smo se prošle godine družili >>> Revija venčanica Dar u organizaciji Klik Do Venčanja).

Naročito smo srećne jer je ove godine odziv posetilaca bio neuporedivo veći, što će reći da cela ideja izuzetno dobro napreduje i da su Novosađani više pažnje obratili na ovu manifestaciju, pa za sledeću godinu prognoziramo još bolju posećenost. Sad već znate šta vas očekuje i nikako ne smete propustiti da dođete, bez obzira da li se vi ili neko vama blizak venčava ili je vaš posao vezan za venčanja.

Super smo se zabavljali iza scene pre i posle revije venčanica salona Dar, tu je bila naravno naša omiljena Milica Božić – MakeUpsss, a uz nju ovaj put Peđa i Denis – Kostić hair studio i devojke iz plesnog udružanja Groove. Fotkali su Nikola i Aleksandar – Girafon studio i Maja Podraščanin kojima se mnogo zahvaljujemo kao i ostalim devojakama koje su učestvovale u reviji.

Par dragih fotki da nagovestimo atmosferu, a uskoro očekujte da vidite i kompletnu reviju, slike frizura, šminke…

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.