Aktuelnosti

Trend: Venčanice sa karnerima

vencanica-sa-karnerima

Karneri… Izuzetno popularni u nekim modnim talasima ali vec duže vreme ih ne viđamo u svakodnevnom životu. Karneri su svakako zanimljiv detalj i daju velike mogućnosti za varijacije sa njima.

Povratak karnera, bar kada su venčanice u pitanju se čini sasvim logičan s obzirom na to koliko bogatstvo utiska mogu da ostave. Haljine sa karnerima su definitivno izuzetno ženstvene, “princezaste” i romantične. Na venčanicama raznih boja, kako na “princeza”, tako i na “sirena” kroju, karneri su jednako efektni.

Dva najnovija trenda za 2014. godinu su već pomenute venčanice sa karnerima i venčanice sa perlama, pa ih možete i iskombinovati.

vencanica-sa-karnerima vencanica-sa-karnerima vencanica-sa-karnerima vencanica-sa-karnerima vencanica-sa-karnerima vencanica-sa-karnerima vencanica-sa-karnerima vencanica-sa-karnerima vencanica-sa-karnerima vencanica-sa-karnerima vencanica-sa-karnerima vencanica-sa-karnerima vencanica-sa-karnerima vencanica-sa-karnerima vencanica-sa-karnerima vencanica-sa-karnerima vencanica-sa-karnerima vencanica-sa-karnerima vencanica-sa-karnerima vencanica-sa-karnerima vencanica-sa-karnerima vencanica-sa-karnerima vencanica-sa-karnerima

>>>Preporučujemo da pregledate rubriku Venčanice&Haljine i postove: Koliko ranije rezervisati venčanicu i Kako izabrati pravu venčanicu<<<

Izvori fotografija:
weddinginspirasi.com, weddingomania.com,
thebridestuff.com, dressoso.com, absasa.com

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.