Aktuelnosti

Drugi WANNABE BRIDE WEEKEND – Sve za venčanje sa stilom na jednom mestu!

Wannabe-Bride-vikend320x160

Sve što je potrebno za organizaciju venčanja sa stilom budući mladenci moći će da pronađu na ovogodišnjem Wannabe Bride vikendu! U svoj rokovnik zabeležite petak i subotu, 5. i 6. septembar i dođite u hotel “Crowne Plaza”, da vam pomognemo da svoj najlepši dan organizujete sa puno stila. Ulaz za posetioce biće besplatan, od 12 do 21 čas.

Wannabe Bride vikend

Budućim mladencima i ljubiteljima visoke mode obezbeđen je jedinstveni doživljaj raskoši kroz ekskluzivnu ponudu kreacija domaćih dizajnera poput Ines JankovićPredraga Đuknića, Mladena Barona, Tijane Todorović-Angels&Co, Marije Šabić i Belgrade Workshop-a.

Među izlagačima naći će se Movem Fashion (HUGO BOSS, Canali, Trussardi), Lavani Couture, Studio Prostor, Maya fashion house, Butik 13, salon ekskluzivnih muških odela ZID2, zlatare Happy Diamonds i ZAKS, salon Vodolija, kao i svečani restorani Top of The Hub, Kumbara i Dvor Aleksandar.

Kreativne ideje, ponude i savete podeliće sa vama Nađin kutak, Irenini Cvetići, 365 ADS, turistička agencija Travel Boutique, foto studio Say Cheese i foto studio Diznilend, a Home Made Company i Anči kolači pomoći će vam da zasladite najsrećniji dan u životu.

Tokom dva dana trajanja Wannabe Bride Vikenda sve posetioce čeka sjajan program i brojni popusti.

PROGRAM:
5. septembar, petak
12-21h  Wannabe Corner prijave: Astro Love Box, Love Wall i Photo Session
12-18h   Wannabe Wedding Planer
13-19h   Proba šminke Bridal look
13-19h   Proba frizure Bridal hair
16-18h   Wannabe Corner: Organizacija venčanja Bloom design
18-20h   Svečani koktel otvaranja
6. septembar, subota
12-21h   Wannabe Corner prijave: Astro Love Box, Love Wall i Photo Session
12-18h   Wannabe Wedding Planer
13-15h   Medeni mesec po vašoj meri: Travel Boutique
15-17h   Degustacija vina
15-17h   Wannabe Corner: Nutricionista
17-19h   Venčanje sa poznatima
18-20h   Druženje sa modnim kreatorima
21h         Izvlačenje Photo Session dobitnika

Budući mladenci će moći da osvoje photo session, astrološku analizu i vredne nagrade ako napišu najkreativniju ljubavnu poruku ili naprave najkreativniju fotografiju tokom samog događaja, kao i da se posavetuju sa profesionalnim organizatorima venčanja i nutricionistom, isplaniraju savršen medeni mesec, na licu mesta degustiraju vina, isprobaju frizuru i šminku za venčanje, ali i da se druže sa najpoznatijim domaćim dizajnerima.

Prava poslastica će biti „venčanje sa poznatima“ za koje će devojke moći da se prijave putem linka bride.wannabemagazine.com/wannabe-bride-vikend-program ili email adrese redakcija@wannabemagazine.com (poslati ime i prezime i broj mobilnog telefona uz napomenu aktivnosti). Više informacija pronađite na zvaničnom sajtu događaja www.vikendvencanja.com.

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.