Aktuelnosti

Wannabe Bride Vikend – 24. i 25. avgust, SC Ušće

wannabe bride vikend

Dragi naši mladenci, ali i svi ostali koji ste ljubitelji lepog, ljubitelji mode i ljubavi! Čast nam je što imamo priliku da vas pozovemo da zajedno provedemo vikend koji može u potpunosti da promeni vaš pogled na venčanja…

Poslednji trendovi, praktični saveti, mogućnost osvajanja neverovatne nagrade… Sve to vas čeka 24. i 25. avgusta u SC Ušće u Beogradu.

Dobrodošli na Wannabe Bride Vikend!

Wannabe Plakat UsceSve što je potrebno za organizaciju savršenog venčanja, od nezaobilaznih stavki pa sve do najsitnijih detalja, budući mladenci, ali i ljubitelji luksuznih stvari, moći će da pronađu pod istim krovom. Sajam venčanja pod nazivom “Wannabe Bride vikend”, biće organizovan u subotu i nedelju, 24. i 25. avgusta u SC Ušće, a ulaz za posetioce biće besplatan. Među izlagačima, naći će se i Tintolino, Mirjana Vujčić, Principessa by JJ, Predrag Đuknić, Bloom Design, obuća Marry Ed, White by Ana Stanić, salon ekskluzivnih muških odela ZID 2, nakit Principessa Ana, prostor za venčanja Promenada, restoran Kumbara, Svadbena zvona – dekoracija i organizacija venčanja, Travel Boutique, Melani´s cupcakes.

“Naša ideja je da budući mladenci na jednom mestu pronađu sve  što im je potrebno za venčanje i zato su tu posebno odabrani izlagači. Takođe, pripremili smo i poseban Maybelline Makeup Corner, gde će devojke moći da dobiju beauty i makeup savete za svoj poseban dan, u subotu organizujemo popodne sa modnim blogerkama, a sve devojke pozivamo da se prijave za nagradni konkurs “Budi najlepša Wannabe Bride”, rekla je Nađa Jokanović, organizatorka Wannabe Bride vikenda.

Fotografisanje modnih blogerki stilizovanih za venčanje zakazano je za 24. avgust, nakon čega se otvara online glasanje za najlepšu među njima, dok se fotografisanje devojaka prijavljenih za nagradni konkurs “Budi najlepša Wannabe Bride”, organizuje u nedelju.

Devojke se za  šminkanje i fotografisanje u venčanicama mogu prijaviti slanjem e-maila na adresu redakcija@wannabemagazine.com, nakon  čega se otvara online glasanje koje  će trajati petnaest dana nakon događaja. Devojka sa najvećim brojem glasova pored paketa Sephora, dobija samo za nju dizajniranu venčanicu Predraga Đuknića i cipele Marry Ed.

Wannabe Bride Vikend biće svečano otvoren u petak, 23. avgusta u 19h, kada  će za predstavnike medija biti organizovan poseban događaj pod nazivom “TweetUp u venčanicama”. Uz degustaciju istarskih vina Terra Divina i poslastica Melani’s Cupcakes, predstavnici medija, poznate ličnosti, blogerke i uticajni tviteraši, biće u prilici da se druže i fotografišu, u venčanicama.

Organizator sajma venčanja je Wannabe Bride, jedinstveni fashion wedding online magazin, posvećen venčanjima, modi, inspiraciji, lepoti, putovanjima, planiranju i organizaciji, braku i porodici, hrani i vinu.

Sve dodatne informacije možete dobiti na sajtu wannabebride.rs. Vidimo se na sajmu! 😉

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.