Aktuelnosti

5. Belgrade Wedding Show: Ana Nikolić oduševljena venčanicama

belgrade-wedding-show

Peti beogradski sajam venčanja Belgrade Wedding Show koji se održao proteklog vikenda u Hotelu Metropol Palace, zatvoren je.

„Kada smo odlučili da tema ovogodišnjeg sajma bude spoj modernog i  tradicije, imali smo osećaj da radimo pravu stvar, a danas po zatvaranju sajma sigurni smo u to. Hiljade srećnih, zadovoljnih mladenaca u ova dva dana potvrdilo je da srpska svadba svu lepotu nosi upravo zahvaljujući implemetentaciji naše bogate tradicije u dizajnom obogaćeno i stilizovano venčanje“ – na zatvaranju je istakla Ivana Anđić, direktorka manifestacije.

Tokom dva izložbena dana, Beogradski sajam venčanja posetilo je više hiljada ljudi, među kojima su najbrojniji bili budući bračni parovi. Korisne savete za pripremu venčanja dobili su od preko 30 izlagača, a mladi modni dizajneri Predrag Đuknić, Kristina Bekvalac, Tijana Todorović, Mirjana Vujčić, Iva Stefanović i Boško Jakovljević, otkrili su im male tajne, bez kojih savršen dan venčanja ne bi bio baš takav.

Novinarka Olivera Kovačević i pevačica Ana Nikolić, posetile su štand mlade dizajnerke, Tijane Todorović.

sajam-vencanja

„Veliki sam ljubitelj mode, a kada dođe vreme i za moj savršen dan venčanja, definitivno neću  imati dilemu čiji ću model poneti, ali ni kako ću taj dan organizovati. Tijana i ja poslovno sarađujemo, a ranije smo zajedno dizajnirale i modnu liniju, pored toga smo i prijateljice, tako da imam potpuno poverenje u njen izbor.“

Olivera Kovačević je dodala da izuzetno ceni Tijanin rad i da su njene venčanice spoj tradicionalnog i modernog, te da svaka dama može da pronađe model za sebe. Oliveru je oduševio i stajling Candy girls, ali i kompletna ponuda ovogodišnjeg izložbenog salona.

Peti beogradski sajam venčanja posetili su i Snežana Dakić, Vesna Dedić, Slavko Beleslin, Danijela Buzurović, Sandra Obradović i mnogi drugi.

U okviru pratećeg programa Belgrade Weding Showa organizovana je izložba venčanica u kojima su se udale poznate dame poput Nikoline Ristović, Isidore Bjelice, Slobode Mićalović, Jelene Tomašević Bosiljčić…, kao i foto-video izložba venčanica s kraja 19. i početka 20. veka koja je upriličena uz pomoć Muzeja Vojvodine. Potom, izložba fotografija venčanja poznatih ličnosti, iz bogate arhive magazina Story, ali i tribina na kojoj su buduće neveste imale priliku da čuju diskusiju na temu Zadržati svoje, ili uzeti suprugovo prezime.

tribina-na-sajmu-vencanjaFoto: Zoran Mirčetić

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.