Aktuelnosti

Na sajmu venčanja u Novom Sadu 1. i 2. februar

dar

Drage Novosađanke, za vikend 1. i 2. februara na Spensu, održaće se sajam venčanja pod nazivom Imagine your wedding.

Naši prijatelji i saradnici iz Beograda će nastupiti na ovom sajmu i za sve vas, udruženim snagama pripremamo nešto jako zanimljivo.

Prvog dana, u subotu, prilikom otvaranja sajma u 17 časova, za sve one mlade koje se pitaju kako ćete izvesti svoj prvi mladenački ples u dugačkim venčanicama, članice plesne grupe će to i demonstrirati noseći pri tome venčanice salona Dar, pa će trema povodom ovog momenta na svadbi, nadamo se splasnuti. 🙂

Drugog dana, uoči zatvaranja sajma takođe u 17 časova, imaćete priliku da pogledate reviju nove kolekcije venčanica iz salona Dar Tijane Cvetković, a ono što je interesantno je da ih neće nositi manekenke niti poznate dive nego “obične devojke” prosečne građe i bez iskustva na pisti. Zato, sve vi koje ste do sada venčanice gledale isključivo na televiziji ili u izlozima na lutkama, dođite da vidite kako one izgledaju na devojkama poput vas i naravno, obucite nešto zgodno za presvlačenje pa svi na štand Dar na probu i rezervaciju! 🙂

Za ovu reviju, devojke će “sređivati” naše drugarice – šminkerka Milica Božić ~ MakeUpsss i frizerka Dragana Dobrilović ~ Studio OM, a dama bez koje bi revija definitivno bila nekompletna je Danijela Stanković-Vujisić čije već svima dobro poznate cipele Marry ed će devojke nositi.

Sumnjamo da bi se neka mlada odrekla bidermajera, pa ih zato ni ovom prilikom nećemo izostaviti, devojke će nositi bidermajere Bloom Room koji traju večno i bidermajere od prirodnog cveća cvećare Flamingo.

***Pratite dešavanja vezana za sajmove venčanja i slične manifestacije.***

komentara

Ostavi komentar

Email adresa neće biti javno vidljiva.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.